Synir Óðinns - Forside
Kære borgere. Velkommen til Vikingepartiet også kendt som  Synir Óðinns (Odins sønner).
Vi går meget ind for vikingernes måde at leve på, og vil dermed opretholde de gamle traditioner og frembringe de oldnordiske værdier igen! 

Vores program om partiets normer indtil videre:

Bolig

Vi går i partiet ind for privat ejendomsret. Ingen kan tage dit langhus fra dig, det burde stå i grundloven! Samtidigt vil vi oprette projekter hvor vi vil genopføre de gamle og meget bedre langhuse.

 

Arbejdsmarked

Alle skal tage sig af sig selv. Der eksistere ingen stat, og arbejde er valgfrit, men hvis man fravælger et arbejde så må man selv finde udaf hvordan man vil tjene penge. På den måde er de stærkestes overlevelse sikret.

 

Pension

Vi går ind for at hver familie skal sørge for deres ældre.

 

Ghettoer

Vi acceptere ikke ghettoer hvor der afholdes ceremonier individuelt, hvis dette opdages af en vagt vil pårørende blive smidt ud af landet.

 

Demokrati politik

Vi går ind for direkte demokrati med indførelsen af et Alting, hvor hver familie har en stemme. Repræsentanten for familien er familiens overhoved (manden/faderen).

Der vil to årlige møder i Altinget, hvor beslutninger vil blive taget, og konflikter blive løst.

Vi går derfor ind for en reformation af demokratiet, hvor vi afskaffer politikkere og staten.

 

EU

Vi går ind for udtrædelse af EU, vi vil ikke underlægge os EU's regler

 

Forsvar og sikkerhedspolitik

Alle er som udgangspunkt ansvarlig for deres egen sikkerhed. Derfor bør en hver mand lære at kæmpe, så han kan forsvarer sig selv og sin familie.

Hvis man står over for en større fjende, bør bygden stå sammen mod den.Alle mænd har ret til et våben. 

Dyrevelfærd

Vi mener at det er vigtigt at passe på naturen og alle dets skabninger, derfor mener vi at den eneste måde man må dræbe dyr på er ved jagt, dog skal alle igennem en jagt prøve, og der skal føres opsyn med hver jagt for at undgå dyremishandling. Al industri med produktionsdyr skal ophøre, og dyrene enten tilbage til naturen eller i varetægt ved udvalgte familier.

Lov og orden

Hver familie er ansvarlig for at straffe sine kriminelle, dog kan kriminelle også blive dømt ved Alting. Hvis der kommer problemer mellem familierne skal de løses ved Alting.

4f32e3b9bef9108022012.jpg

Ærlighed, tapperhed, troskab, venlighed, empati og barmhjertighed.


De oldnordiske værdier skal tilbage


Partiet er resultatet af mange års filosofering, vi ser ingen grund til ikke at gå tilbage til et samfund hvor der bare var mindre problemer at tage stilling til. 
. Partiet ser tilbage på Danmarks storhedstid, hvor vi var nordens herskere, det kan opnås igen! 
Stem på os til næste lokalvalg, og vi vil bringe Danmark tilbage til en storhedstid hvor der var nok af alt!

Vi sætter stor fokus på familieenheden og går ind for gammel skandinavisk demokrati. Hver familie har en stemme til Altinget, ingen familie; ingen stemme. Familiens værdier står over alt, hver person har sin egen vigtige opgave i familien. 

Efter kristendommens indførelse har vi mistet vores værdier, før kunne folk få udlevet sine drømme og dø i kamp, nu kan de sidde på et plejehjem og vente på at lide en modbydelig død og ende i Hel. Hver familie må være klar til at kæmpe for sine værdier, kæmpe for at blive rene og komme ind i Valhal. 

Mennesket ødelægger naturen, global opvarmning destruere vores verden. Vi vil tilbage til en tid hvor mennesket var tættere knyttet til naturen, en tid hvor vi i Skandinavien levede af og med vores land i fuldkommen pagt med naturen. Vi lægger derfor stor vægt på at leve så simpelt og umaterialistisk som overhovedet muligt. 
Derfor spørger vi: hvor meget har du brug for som menneske, for at være lykkelig? Og svaret er meget enkelt, man har ikke brug for et TV et kæmpe hus eller den nyeste bil. Man har brug for at bevæge sig og bruge den krop man har fået, ikke sidde i en sofa og se på noget så åndssvagt som Paradise hotel. Vi vil kæmpe for at få fjernet TV'et og alle andre unødvendigheder så vi kan leve uden at ødelægge vores natur og dermed os selv.

Verden er overbefolket, økosystemerne bliver ødelagt for at danne plads til flere mennesker. Verden er nærmest kun befolket med svage mennesker som lever af de stærke, dette vil tilsidst ødelægge hele den menneskelig race, og vi mener at det må stoppes. Vi går ind for de stærkestes overlevelse, men vi vil ikke sige udslettelsen af de svage, men mere et system hvor man ikke længere kan nasse på staten fordi man ikke gider at arbejde, hvis folk ikke vil arbejde så er det deres eget valg, men vi skal ikke give dem noget, hver mand må klare sig selv. Dette er en nødvendighed hvis vi vil undgå ødelæggelsen af vores egen art og måske også jorden. Væk med nasserøvene og ind med eliten!

Det er en anerkendt fact at man i vikingetiden havde en god hygiejne, men det virker til at de fleste mennesker tænker på vikingerne som beskidte og dumme skandinaviere, intet kunne være mere forkert end dette; Vikingerne gik ofte i bad og lå meget vægt på deres udseende, i England var de danske mænd meget eftertragtede. Det er derudover også en fact at vikinger var meget intelligente mennesker, deres opfattelse af verden gjorde dem meget overlegne blandt europas folk. Vi vil nu også lige sige at vi er meget imod racisme og undertrykkelse af folk.

Vi lægger meget vægt på god hygiejne, intelligens og skønhed. Mange folk vil mene at skønhed ikke har noget med kærlighed at gøre, dette er en løgn. Vi vælger vores partner udfra udseende og væremåde, men dette er ikke nok, man skal vælger sin partner udfra hvor god en ægtemand/hustru de måtte være, husk på vi skal have en stærk familie, derfor må familiens medlemmer også være stærke. 

 
Panel title
Antal besøg: 253

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47343015670776sekunder