velkommentilstine - min dagbog
April
16
2011

lørdag den fjortene april.

hey væsner. 
der er gået lidt tid siden sidst, jeg havde helt glemt min hjemmeside.....
men nu hører i lige om hvad jeg har lavet siden sidst, for mit liv det kører bare! 
i lørdags skulle jeg op til min far, jeg stod tidligt op! spiste morgenmad, ryddede op og rykkede rundt på mit værelse, så fandt jeg ud af at klokken var 15.49 og toget gik om fire minutter, så jeg tjekkede det andet tog om det passede, så pakkede jeg og løb ned til toget på 2 minutter! fuck jeg var stolt! jeg er herre sej.....
min lillesøster var også der oppe, vi gik op til brugsen og købte jordbær - 10 pr. bakke!!!! DING DING DING......... efter det cyklede vi en tur ned til søen, og så fik jeg en cykel! efter min mor hun har solgt min egen -.- så gav min far mig en han havde, og den er herre nizzle!!!!! nå, men det var hyggeligt.
søndag var der fuuuuucking varmt, og jeg skulle tideligt op og spille fodbold! 11 mands, med min hade træner )-: ik fedt, men jeg gjorde det! og vi tabte, buuuuuh..... og jeg fik ondt i min skulder O-: jeg er begyndt at blive sart? nå, men om aften var jeg oppe på skolen og spille fussball with meine freinds. - tysk/engelsk/dansk - I LOVE IT!!!!
jeg så frem til en let uge i skolen hvor der bare var fremlæggelser, yummy! mandag var jeg sammen med josefine, om aften tog vi op på skolen igen med de andre! det var hyggeligt, ja det var så..
tirsdag var det looooorte vejr )-: jeg var sammen med josefine, og var til fodbold. heldigvis en let træning for os på b holdet, weeee... mens vi kunne se a holdet knokle rundt i lorte vejr, hahaha!
onsdag var jeg igen sammen med josefine, vi blev færdig med vores fremlæggelse og var klar til torsdag!
det blev torsdag, vi fremlagde og det gik skide godt :-D. regner med et 10 tal, men 7 ville jeg også være godt tilfreds med! senere var jeg sammen med line, så tog vi til fodbold i et dejligt vejr! det var skjøøønt. 
fredag efter skole tog mig og line ind til byen, jeg skulle mødes med signe for vi skulle i biografen og se justin bieber - never say never. og fuuuuuck den var god, han er da bare den dejligste dreng i verden!!!! åhhhh hjerte.png line kom med i biografen, sådan meget spontant! cool 8-))))).
jeg tog hjem med signe, vi tog over til trine og sov med hende. fucking fed aften, vi fik taget nogle geniale billeder!!!! :-D.
jeg sov næsten ikke, og vi skulle op klokken lort. det vil sige at vi stod op klokken syv fordi trine skulle til ribe og signe i århus med hendes mutter. de kørte lige mig hjem! jeg så for lækker til love, for har endelig fået det til at virke! weeee.. så kom jeg i tanke om min hjemmeside og ville lige skrive, så nu sidder jeg og skriver mens jeg høre høøøøjt musik - gammel rihanna cd, det nice nok! - fandt den lige.
laura kommer i aften, ellers tager jeg over til hende! min mor tager til dans nu og kommer først hjem i nat, så vi er alene!!!! 
tager til skagen med emma imorgen og ved egentlig ikke hvornår jeg kommer hjem, men det finder jeg nok ud af, tror jeg? smiley.gif.
btw, jeg er også lidt træt! tror snart jeg går ned og æder, har kun fået chokopops klokken syv...... jeg er mega usund lige nu! gifler i skolen i går, popcorn i biografen, spiste pizza i århus i går, og lidt slik hjemme ved signe og så nok også pizza i aften. men tager måske ud og løber senere. 

// stine. 

ps. jeg kan godt lide katja, hun er lækker!!!! 

April
8
2011

fredag den ottende april.

hej people.
hele den her uge har vi haft projekt uge i skolen, jeg havde om modeller. det er vildt, vidste i at 30 procent af alle modeller er undervægtige? det er altså mange. jeg arbejdede sammen med en veninde, og vi blev færdig idag. jeg synes det er et spændende emne! så hvis nogen af jer skal have projekt uge, så vælg det, det er rigtig spændende! ellers har jeg haft en meget god uge faktisk! mandag var jeg til håndbold, tirsdag var jeg sammen med line og til fodbold, onsdag var jeg igen sammen med line og til skolefest, riiiiiiigtig fed fest! jeg sov med line. torsdag var jeg inde i århus med laura, og senere til kirke pizza med nogle dejlige piger og drenge! det er altså ret nice, en halv times kirke (jeg skal jo i kirke 8 gange alligevel) og så al det pizza man vil have bagefter for 20 kroner. det fedt! nå men vi havde en hyggelig aften! idag var jeg sammen med josefine, vi fjollede......... så skulle jeg rigtig have været sammen med line, ciljo og nogle andre her senere men magtede det ikke lige )-:
jeg kedede mig, og så lavede jeg en hjemmeside og vil prøve det! tror det bliver sjovt, selvom jeg godt ved at der ikke er nogen der går ind på den, så lader jeg bare som om og hygger mig med det! ja, jeg ved det. no life! men sådan er jeg bare smiley.gif)))). 
btw, jeg har været træt af de fleste pigerne i min klasse i den her uge men så det godt jeg har drengene og julle hjerte.png 
mig og julie er blevet sygt gode venner her på det sidste, jeg ved ikke hvad der sker men det er lækkert! 
nå, men vi ses folk. måske imorgen, hvem ved? vi må se om jeg får tid. i hvertfald så ses vi når jeg vender tilbage!  
ps. hvis i har nogle idéer til hvad jeg kunne skrive om her inde, så skriv i min gæstebog! 

 
Panel title
Antal besøg: 43

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,64718818664551sekunder