Tunea Live-Rollespil - RacerneMENNESKER:

KP: 4

Beskrivelse: Mennesket bor i Athalme, hvor kong Hubert regerer. Han kæmper for at opbygge et fredeligt samfund, hvor ro og orden vægtes højt – og med stor fokus på handel.

I Athalme er det kongen der bestemmer, og under ham kommer præsterne og adelen.
Der ud over er der en kongelig livgarde, der beskytter byen mod kriminelle og beskytter den under angreb.

Athalme er ikke det eneste sted, hvor mennesket opholder sig, for der er også en lille oprørsgruppe af røvere, banditter og andet rakkerpak, der strejfer rund i området, ledet af deres røverkonge.

Mennesket er den race der har flest sider - både gode og dårlige – og har derfor også mange forskellige indstillinger til hvad der er rigtigt og forkert. Alle disse uenigheder skaber ofte interne stridigheder mellem dem.

Guder: Som menneske tilbeder man en af de 3 brødre: Athal, Florin eller Mihai.

Særligt ved mennesket: IntetELVER:

KP: 3

Beskrivelse: Der er to typer Elver, Skovelver og Højelver. De lever i et samfund, men har hver deres væremåde, og hver deres syn på livet.
Højelverne lever i byer, og har en noget arrogant holdning. Ifølge dem selv er de både smukkere, bedre og klogere end alle andre, og det kan der måske også være noget om, elvere er i hvert fald den race der lever længst (flere tusinde år), og er den race der har taget længst tid for guderne at skabe.
Skovelverne er meget tæt knyttet til naturen, og lever derfor også i den. De er meget hjælpsomme, og åbne.

Udsseende: Alle elvere er kendetegnet ved at de har lange spidse ører, og du kan se forskel på høj- og skovelverne ved at højelverne har blå ansigtstattoveringer, og skovelverne har naturtattoveringer.

Guder: Højelverne tilbeder guden Artuz, og skovelverne tilbeder hans datter Binah.

Særligt ved elver: Alle elvere kan bruge bue og pil.


 

SORTELVER:

KP: 4

Beskrivelse: Sortelverne er nogle lede sataner. Hos Sortelverne er det kvinderne der bestemmer, og mændene skal bare holde sin kæft… medmindre de gør som kvinderne beder om, så ender de nemlig med at få belønninger for deres indsatser.
En sortelver tænker kun på sig selv, og gør alt for at få det bedste ud af sin tilstedeværelse.

Udsseende: Sortelvere ligner elvere på en prik, bortset fra at de er sorte i huden. Der ud over har de hvide ansigtstatoveringer der fortæller hvilken rang de er.

Guder: Som sortelver tilbeder man gudinden Bez.

Særligt ved sortelver: En sortelvermand kan ikke modsige en sortelver kvinde. Alle sortelverkvinder kan kaste magien ”smerte” på sortelvermænd.ORKER:

KP: 6

Beskrivelse: Orker er store, dumme og lugtende væsner, der lever af blodbad og krig. De lever sammen med goblinerne der fungerer som deres ”Små brødrer”.
Hos orkerne er det den største og stærkeste der bestemmer.

Udsseende: Orker har en rødbrunlighud, og klæder sig i pæls, for at virke større.

Guder: Orkerne tilbeder guden Grum

Særligt ved orker: Orker har den ulempe der hedder ”Dum” – det vil sige at de ikke kan læse, skrive eller regne.GOBLINER:

KP: 3

Beskrivelse: Gobliner er små og irriterende væsner der lugter lidt af død numse. De tror at de er enormt kloge, men i virkeligheden har de ikke en særlig stor hjerne – dog er den stor nok til at de kan narre orkerne, som de lever sammen med. Goblinerne har meget svært ved at kende forskel på dit og midt – og kan ikke holde fingrene fra ting der skinner, eller virker spændende.

Udsseende: Gobliner er grønne i huden, og klæder sig i pæls og læder – for at virke ”farlige”.

Guder: Som goblin tilbeder man guden Luske.

Særligt ved gobliner: Alle gobliner har evnen lommetyv.

 
Panel title

© 2018 tuc

Antal besøg: 331

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38873195648193sekunder