Susanne Brandt - Mavedans
MAVEDANS starter op onsdag d. 5. September PowerBellydance  17,30 - 18,20 & OrientalskBellydance 18,30 - 19,20 på Skjoldborgvejens skole Gymnastik sal, kom og prøv gratis hele september G94.dk. Se billeder og vidio på Facebook siden Bellydance G94 Susanne Brandt.. 
PowerBellydance, får pulsen op, Orientalsk Bellydance er i et mere roligt tempo, begge former styrker kroppen på en skånsom og meget feminin måde, alle kan danse det, vi er alle smukke kvinder, vi skal lytter til vores krop, og bruge den rigtigt, uanet om du er barn ung el gammel. Jo mere du bruger koppen rigtigt, jo mere kan den yde. Om du har lidt el meget mave, alle kan danse. Dans dig glad og smidig med BellyDance. Bellydance starter vi opvarmning, med lidt yoga, da den er med til at gør mavedansen mere yndefuld. Orientalsk går vi i dybten med dansen.
Pas på din krop. Giv den masser af kærlighed, omsorg, varme og opmærksomhed. Din krop er din bedste ven og den er din adgangsbillet til at være i dette liv.
Når kroppen pludselig bliver øm eller gør ondt, så ser vi den ofte
 som en fjende eller holder op med, at bruge den så meget eller i værste fald presser den endnu mere.
Jo mere du overhører din krops signaler til dig, jo flere og stærkere signaler vil den sende til dig om at blive opmærksom. Bellydance er motion på en skønsom måde og giver en stærk smidig krop...

                       
 
Panel title
Antal besøg: 1400

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,3561320304871sekunder