sims2go - hvad er sims
 sims er en verden en verden du selv kreere og giver liv, du laver mennesker og flytter dem ind du skal nu passe og pleje. simmerne(menneskerne) er ligsom os de kan det vi ka fks se tv, sove, læse og træne m.m simmere kan også dø og blive født. simmere for ikke børn som "os" nej de "juhuuer" istedet, simmere går skam også i skole og har også job, simmere kan også lære færdigheder fks krop (ved at træne) rengøring(ved at gøre rent) madlavning(ved at lave mad) og meget mere, de lær normalt tingene ved at læse en bog. simmere kan skam også blive venner med andre simmere og mere til fks kan de blive forfærdelige venner. simmere bor også i huse som os. simmere har målere for hvor godt de har det vis fks deres hyggiejne måler er nede i bunden og er rød er det tid til et bad. simmere ønsker også ting fks at tage ud at rejse. men det underlige ved simmere er at det ikke kun kan være mennesker men også andre ting som du kan læse om i "underlige væsner sims 1, 2 og 3 . når du laver en simmer skaber du den helt selv du vælger tøj, hud hår hoved form(det vil sige alt i hovdet kan du ændre) øjen farve m.m men det vigtiste er nok deres personlighed, den kan du lave helt selv din simmer kan fks være helt vildt rar sammentidig med at simmeren er rigtig doven. du kan også give den en ting at stræbe efter og det er behag, kærelighed, poppularitet, viden og familie, man for nogle forskællige ønsker i forhold til hvad man vælger at stræbe efter vis man fks vælger kærlighed kan din simmer ønske sig at være kærester med 2. det var vist alt.små fakta
simmere taler ikke dansk men et fantasi sprog skaberne har lavet der hedder simslish istedet kommer der tanke og tale bobler.
simmernes national dyr er en lama
når simmere dør kommer manden med leen!
der er en diamant over hovdet på simmerne der skifter farve i forhold til humøret
når en simmer føder sker det ikke på en "normal" måde nej skærmen skifter sig til video form først ser man lidt af moderen og så op på diamanten, diamanten begynder at ryste lidt og der kommer lidt forskællig farvet støv rundt om, plob! nu er der en mindre diamant der svæver ned i favnen på moderen, når den er helt nede ved armene kommer der støv om den mindre diamant og det bliver en baby!


vis du har et forslag eller noget jeg mangler at skrive så kontakt mig

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 10314

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34118294715881sekunder