SCIENCE FICTION - Videogalleri

Untitled

Titel

Blade Runner

Årets udgivelse
Egentlig er det en smule utroligt, at Ridley Scotts monumentale "Blade Runner" ikke blev efterladt død og begravet under det ubestigelige bjerg af uafhentede billetter og uflatterende adjektiver, som biografgængere og kritikere bombarderede den med i 1982. Men nøjagtig ligesom John Carpenters "The Thing", der floppede samtidig med "Blade Runner", har Scotts mesterværk tilegnet sig en støt voksende fanskare og en permanent plads på velansete filmhitlisters podiepladser. Der er sandsynligvis ikke blevet produceret én eneste betydningsfuld science fiction-film de sidste 25 år, som ikke har ladet sig inspirere af Scott og Co.'s overvældende fremtidsvision.

back to the future 3

Back to the Future III: Filmen starter hvor den forrige sluttede. Marty sidder fast i 1955, fordi Doc forsvandt sammen med tidsmaskinen da den blev ramt af et lyn. Straks efter modtager Marty et brev, Doc har sendt til ham 70 år tidligere, der beskriver at han er havnet i 1885 og at tidsmaskinen er gemt et sikkert sted så Marty kan vende hjem til sin egen tid. Marty vælger dog at tage tilbage til 1885 for at hente Doc, men ligeså snart han ankommer, bliver han beskudt af indianere. Uheldigvis rammer de Deloreanens benzintank, men Marty ser ikke alvoren i det før han finder Doc, der oplyser ham om at benzin ikke er blevet opfundet endnu. Derfor må de finde en anden måde at få Deloreanen op at på de 88 miles per hour, som kræves for at rejse i tiden. De er dog under tidspres fordi Buford 'Mad Dog' Tannen, vil slå Doc ihjel fordi han skylder ham 80 dollars.

back to the future 2

Back To The Future II: Doc Brown vender tilbage fra fremtiden med dårligt nyt. Marty og hans kæreste Jennifers fremtidige børn, ender i fængsel. Derfor rejser de frem i tiden, nærmere bestemt år 2015, for at redde børnenes fremtid. Imens de prøver at ændre fremtiden, efterlader de tidsmaskinen ubevogtet. Den bliver stjålet af den småpsykotiske Biff, som forårsager et tidsparadoks da han rejser tilbage til år 1955, for at ændre sin egen fremtid. Han når at aflevere tidsmaskinen tilbage, før de opdager at den er væk. Marty og Doc rejser uvidende tilbage til 1985, efter deres redningsmission er fuldført, men de opdager hurtigt at alt slet ikke er som det plejer at være. Det gæve makkerpar finder hurtigt ud af at Biff har brugt tidsmaskinen og derfor rejser de tilbage til 1955 for at rette op på tidsparadokset.

back to the future 1

Back To The Future I: Marty McFly er ven med videnskabsmanden Doc Brown, som har bygget en tidsmaskine ud af en bilmodel kaldet DeLorean. Desværre bliver Marty ved et uheld sendt 30 år tilbage i tiden - fra 1985 til 1955. Han sidder nu fast i 1955, på grund af problemer med tidsmaskinen, og bliver derfor nødt til at finde den yngre Doc i håb om at han kan hjælpe Marty tilbage til fremtiden. I sin søgen efter Doc, redder Marty sin far fra at blive kørt over af en bil, hvilket resulterer i at hans forældre aldrig mødes. Marty finder frem til den unge Doc og overbeviser ham om at han er tidsrejsende. Imens Doc prøver at finde en løsning på at få tidsmaskinen til at virke igen, sætter Marty alt ind for at hans forældre skal forelske sig og for at redde sin egen eksistens.
 
Panel title
Antal besøg: 133

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56600999832153sekunder