Sascha Baasch 10.E KTC - Logbog
Feb
7
2011

Tirsdag

Kære logbog.
idag skal jeg aflevere report. Jeg glæder mig, vi skal også stille messestand op, og gøre klar til onsdag og torsdag, tror det bliver nogle sjove dage.

Feb
7
2011

Mandag

Kære logbog.
idag har jeg skrevet og undersøgt hvad er et godt billede? Men jeg har også været på skolen og snakke med min OSO-vejleder om hvad jeg mangler, så nu er jeg færdig.

Feb
6
2011

Søndag

Kære logbog
idag lavede jeg det samme som igår.

Feb
6
2011

Lørdag

Kære logbog.
idag har jeg lavet nogle småting på de ting jeg lavede de andre dage som stavefejl og lign.

Feb
5
2011

Fredag

Kære logbog.
idag har jeg været i skole og snakke med min OSO-vejleder, for at han kunne se hvad jeg er igang med og jeg har skrevet, har skrevet 4 sider report, kilder, interview og igang med litteraturfortegnelse og kreativt produkt.
imorgen skal jeg lave kreativt produkt færdigt. og skrive på report også er jeg ved at være færdig. Jeg gik i fotocare fordi vi havde rykket det interview til idag, da jeg kom der ned havde han ikke forberedt sig som han sagde, igår at han ville så da jeg spurgte ham om, hvad er et godt kamera? han svarede et der kan tage billeder, så sagde jeg hvad kan et godt kamera, han svare tage billeder, så jeg gav op til sidst fordi det kunne jeg ikke bruge til noget.

Feb
3
2011

Torsdag

Kære Logbog.
klokken 10:00 skulle jeg lave et interview Jens Nielsen på torvet, og det gik super godt, jeg gik ned i photocare fordi vi havde en aftale men de havde ikke tid så den rykkede vi til fredag.
jeg tog så derefter hvem og fortsatte på min report også skrev jeg hele interviewet ned som jeg havde optaget tidligere.
Senere på dagen fandt jeg på mit kreative produkt som er en hjemmeside, som jeg lavede på hele aftenen.

Feb
3
2011

Onsdag

Kære logbog.
idag kom jeg i skole for at starte på min OSO opgave, og for at have en snak med min OSO-vejleder, om den kommende uge og hvad jeg skulle lave, da mødet var slut tog jeg hjem for at skrive på min report, jeg havde så nået 2 sider i min report, da jeg besluttede mig for at lave mine spørgsmål færdige til interview, med Jens Nielsen på torvet i kalundborg.
Klokken blev 20:00 og jeg skulle igang med at printe så jeg var klar til interview.

 
Panel title

© 2018 saschasoso

Antal besøg: 77

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,65336203575134sekunder