riri - Gratis ting på nettet
De sidste mange år har jeg brugt noget af min tid på at opsamle point på diverse hjemmesider for at samle sammen til gratis ting. Man bliver bidt af det, men tænker man sig om, så kan de fleste nok se, at det ikke kan svare sig at bruge tid på det; betalingen er alt for lille i forhold til hvor meget tid man skal bruge på det.

Jeg indrømmer gerne, at jeg har syntes, at det var en sjov måde at få ting på, og jeg har derigennem fået en del som jeg ellers ikke ville have købt, enten fordi det var for dyrt eller fordi jeg af andre grunde mente det ikke var nødvendigt. Det kan dog også blive for meget, og man risikerer at blive snydt; jeg kan bestemt ikke anbefale nogen at bruge sider som GratisSnoller og lignende initiativer fra samme firma. Ej heller kan jeg anbefale andre at prøve de PTC-sider, som konstant åbner, for efter kort tid (inden man når at få udbetalt penge) er siden lukket igen. En undtagelse er Neobux, som er den eneste side jeg benytter, og det er mere fordi jeg synes det er sjovt end det skyldes betalingen.

Ønsker man at forsøge sig med at få gratis ting, så har jeg følgende råd:
  • Udvælg få sider, da du ellers kører træt i det
  • Opret en gratis mail som du kun benytter til de gratis sider (opret en til hver, da kampagnerne ofte er ens på de forskellige sider og da du kun kan tilmelde dig en kampagne én gang)
  • Læs betingelserne grundigt igennem, så du ikke ender med at skulle betale for noget du ikke ønsker - ellers bliver din gratis ting pludselig meget dyr
Personligt kan jeg bedst lide at svare på spørgeskemaer for analyseinstitutterne, og det er min opfattelse, at man bliver bedst betalt på den måde. Jeg har selv tjent mere end 2000 kroner samt fået adskillige designerting på den måde.

Reelle sider
Jeg har tidligere fået ting fra nedenstående firmaer, men jeg synes at optjeningsmulighederne er lidt fedtede, idet der ikke er mange links at klikke på, eller da de ikke sender mange spørgeskemaer ud.
  • Gratis-mode
  • Guldkisten
  • Webpol
Jeg benytter selv de sider, som er beskrevet i det følgende. Jeg håber, at du vil tilmelde dig via mine links, så jeg får lidt point ud af det, mens du ikke mister noget ved det. Ellers kan du blot anvende første del af internetadressen.

Pointshop
Jeg har benyttet pointshop i flere år og har modtaget et gavekort på 500 kr til intersport samt to DVD bokse. Der er mange muligheder for at få point, og udvalget af gaver er stort.
http://www.pointshop.dk/?ref=175158

Pointblog
For at øge indtjeningen på pointshop har jeg oprettet en blog. Du kan følge min blog på http://www.pointblog.dk/?go=tanja

Neobux
For nylig er jeg begyndt at bruge Neobux, hvor man som klikker på reklamer og får penge for dette. Endnu har jeg ikke fået en udbetaling, da jeg forsøger at tjene en del inden da. Der kan tjenes godt 1 dollar om måneden ved egen indsats, men det er muligt at leje andre til at klikke for sig, hvorved man kan tjene mere. Pengene udbetales til din PayPal-konto. Det er ikke nødvendigt at indskyde penge for at deltage.
http://www.neobux.com/?r=riritkid

YouGov Zapera
Online panel, som betaler for at du svarer på deres spørgeskemaer. Jeg har været medlem i mange år, og der har aldrig været problemer. Jeg har modtaget Menu piskeris, Menu salt- og pebertumlinger, en Georg Jensen nøglering, et Cylinda Line askebæger, chokolade, Menu bordskåner og meget mere.
Kan klart anbefales.
http://denmark.yougov.com/go.aspx?id=44ca1e48-ce6b-40c8-8b6c-d3e7d34eb86f

M3panel
Online panel, hvor du kan veksle point til gaver. De udsender ofte spørgeskemaer, og gaverne bliver løbende udskiftet. Jeg kan anbefale dig at prøve denne side.


 
Panel title

© 2020 riri

Antal besøg: 13263

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14385986328125sekunder