Rikke og Pablo - Dagbog
Jan
24
2012

24.01.2012

I'm back. Sorry, jeg ikke har fået skrevet men altså, jeg har ferie og laver ikke en sk...! Hehe, så det er ikke så spændende. I søndags tog mig og Pablo ud at fiske sammen med Santiago og Federico. Jeg havde lavet pølsehorn som vi tog med som frokost. Først tog vi til Las Termas i Santiago, men der var fyldt med folk der badede, så der kunne vi ikke fiske. Derefter tog vi tilbage til Leales og fiskede i fred der. Fik taget lidt billeder, men det var kun små fisk vi fangede, desværre, men det var meget sjovt og få øvet sig lidt for Pablo har lovet at tage mig med ud og fange de store! 

I dag studerede vi lidt dansk fordi det regende. Pablo kan nu præsentere selv selv og tælle til 20! Det er da altid en start. Derefter spiste vi milanesas og is til dessert. Nu er Pablo taget til Santa Rosa for at gøre det hele klart til såning af soja! 

Ha' det godt.

Jan
15
2012

14.01.2012

I dag har jeg gjort lejligheden hovedrent. Det trængte den vist til. Derefter satte jeg mig til at lave spanske undertekster til Klovn, men hold da k... det tager lang tid. Har kun lavet ét enkelt afsnit færdigt. Men det er godt for Pablo og høre noget dansk så det hygger vi os med. I morgen, søndag, tager vi ud og køber fjernsyn. De skulle nemlig gerne komme mandag og installere programmerne. Glæder mig. Keder mig nemlig af hulen til nu jeg har sommerferie.

Jan
15
2012

13.01.2012

I dag tog jeg igen i banken. Det er nemlig sådan at Pablo ikke vil have sine penge stående i banken pga. dengang alle bankerne stjal fra kunderne og aldrig gav dem deres penge igen (skete for hans far bla.), så hver gang der går en check ind skal han i banken og betale. I dag skulle jeg indsætte 2200 pesos for hans motorcykel. Man betaler nemlig ofte i kvoter. De trækker 2200 hver månede for hans motorcykel, traktor, lastbil og hvad ved jeg, indtil det er hans, og så er det jo bare om at komme i banken og sætte pengene ind, ellers står der sgu minus og det går ikke. Det lader så til at det er blevet mit job nu. Dog er det ikke (altid) mig der hæver pengene. Hehe.

Jan
15
2012

12.01.2012

I dag kom Pablo tidligt hjem fra gården, så vi tog ud og kiggede på fladskærms TV. Vi har nemlig bestilt kabel TV så nu får vi en masse gode kanaler. Problemet er bare hvilket et vi skal købe. Det er jo en jungle og finde rundt i. Men tror det bliver et Philips 42 tommers til 4000 pesos. Ret dyrt i forhold til Danmark. Men sådan er det jo. 
Ellers var vi bare derhjemme og hyggede os. I morgen skal Pablo nemlig arbejde hele dagen igen. Øv. 

Jan
11
2012

11.01.2012

I dag tog vi ud og handle frugt og grønt på et stor maked og derefter tog vi hjem og lavede frugtsalat, hvilket er typisk dessert her om sommeren. Det har dog regnet hele dagen så Pablo tog ikke på landet.

Jan
11
2012

10.01.2012

I dag skete der ikke det store. Pablo tog på landet sammen med Luis og jeg  blev hjemme og så Klovn. Tak for dvd'erne Momse smiley.gif 

Jan
9
2012

9.01.2012

I dag har jeg været i banken og sætte penge ind for Pablo. Han har nemlig fået en ny kunde der ville have sået soja, så det er meget godt jo. Det er bare mega nederen og gå i banken (Hvilket man er nødt til fordi ingen arbejder med netbank her). Der er altid fyldt med mennesker og dem der sidder ved skrænken er mega langsomme så man står ca. i kø 1-2 timer. Det eneste gode er at der er aircondition for hold da k... det er varmt lige for tiden. 
Efter jeg havde været i banken tog jeg hjem og lavede mad til mig selv (pasta) og så en film (Bruce Almighty). Den var god! Med Jim Carry. Derefter røg strømmen, så jeg satte mig til at læse historie tekster fra universitetet som jeg skal begynde til april. Men det gik ikke længe (ca. 10 min.) og så gad jeg ikke det mere og gik ind og sov Siesta. Da jeg vågnede var strømmen kommet tilbage og jeg gik igang med at lave en kage til Pablo med m&ms. Den blev han glad for da han kom hjem ved 22 tiden. 
Ellers er der ikke sket meget, det er dejligt at have ferie, men også en anelse kedeligt. Glæder mig til vi skal på tur Pablo og jeg. 
Godnat.

Jan
9
2012

8.01.2012

I dag tog vi til Santa Rosa de Leales kl. 10 om morgenen og tilbragte den dejlige solskins dag der. Det har været skyfrit og 35 grader, så vi var i poolen mens Pablo blev færdig med at så soja sammen med Luisito. 
Da vi stod op af poolen havde Luis lavet asado og Ely havde fødselsdagslagkage med som vi fik til dessert. 
Efter maden spillede jeg, Federico og Pablo matador, men blev aldrig færdige fordi Pablo ikke ville sælge nogen af sine grunde... 
Om aftenen drak vi mate og hyggede indtil klokken blev mange og vi tog tilbage til San Miguel. En dejlig dag på landet. 

Jan
8
2012

7.01.2012

Oprettede denne hjemmeside i dag, så må vi jo se om jeg husker / får tid til at skrive i den ofte nok smiley.gif

Godt nytår allesammen !

 
Panel title

© 2018 rikkeogpablo

Antal besøg: 118

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41585683822632sekunder
Seneste Nyheder
Billeder jan. 2012