Projekt om EU - Indledning og valg af emne

Indledning

Vores overemne er ”Forandring” og EU er jo under konstant forandring, så vi syntes, at det ville være et perfekt emne. EU kan være utrolig svært, at forstå. Sådan har vi det i hvert fald, og det har været en enormt stor drivkraft, at få en afklaring på de spørgsmål, som vi har stillet os selv. EU er også utrolig vigtig ikke kun i vores hverdag, men for hele verden. Det er Europas repræsentant over for resten af verdenen, og EU’s image er utrolig vigtigt for alle medlemslandene. Derfor syntes vi alle sammen, at emnet ”EU” ville være super godt og vi ville få utrolig meget ud af det – hvilket vi også har fået. Det har været en meget hård uge, med mange forkortelser, svære ord og enormt mange sidespor. Tiden er fløjet af sted, men alligevel har vi nået en masse. Vi har også arbejdet hjemme nogle af dagene alt afhængig af hvor meget tid vi har haft de forskellige dage.


Valg af emne

Vi hører om EU i nyheder, hvor de snakker om EU-Kommissionen, ESCB, ØMU’en og mange sjove forkortelser. Ingen ved sådan helt præcist, hvad det er. Så vores nysgerrighed søger information, men idet vi finder det vi søger; de mange sjove forkortelsers beskrivelse, giver det ingen mening for den normale borger. ”En præjudiel afgørelse” er betegnelser, som man støder på, som kun politikere og universitets studerende forstår.
Danmark er med i EU, men kun få forstår hvad det går ud på, at være med i EU. Derfor er vi nysgerrige, og vil vide, hvad det helt igennem går ud på. Derfor har vi valgt emnet EU.

 
Panel title
Antal besøg: 336

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29875087738037sekunder