Velkommen! - Forside

Velkommen!

Goddag & velkommen til min hjemmeside!

Denne hjemmeside er lavet til alle piger og drenge som kan lide heste.

 

For alle:

Information kan du finde regler for hvordan man må opføre sig, lidt information om mig og lidt om hvad hjemmesiden går ud på.

 

I Kontakt kan du skrive til mig, men jeg svare ikke på ligegyldige spørgsmål om mig selv. Jeg skriver det jeg har lyst til, og ikke andet! Det skal helst også være vigtige spørgsmål i skriver, for er det noget jeg har skrevet svaret på, svare jeg nok at i skal se på hjemmesiden. Jeg vil gerne skrive med jer, hvis i er noget for mig, men ellers ikk'. Jeg har tid i mit liv, men vil også lave noget andet.

 

For privatbruger:

Gæstebogen er til at skrive ris & ros i, og hvad man syntes om siden. Man skriver ikke bare "HEJ" i den, for hver gang man skriver i den får jeg en mail om det!!! Så, tænk jer om inden i skriver noget ligegyldigt! På forhånd, tak!

 

Der er et Pige-forum og et Drenge-forum. Jeg har valgt at dele dem, og have ét fælles. Det hedder Fælles-forum

 

Billedsiden er der søde, sjove og skøre billeder. 

 

I Min dagbog skriver jeg om hvad jeg har lavet en bestemt dag. Jeg skriver ikke personlige ting, som ikke vedrøre jer! Det vil jeg i den gred ikke skrive på nettet! Men du kan følge mit liv som hjemmeside ejer på siden: Min dagbog.

 

På siden Hestehandleren kan du købe dig en hest. Du kan købe EN hest. Skal du købe en hest skal du skrive til mig i Kontakt. I mailen skal du skrive dens nvan, alder og køn. Så skal du selvfølgelig også skrive hvilken hest du vil købe.

 

Besked fra mig til dig:

Jeg vil rigtig gerne ha' at i kan lide min hjemmeside, derfor kan du skrive dine idér til mig i Kontakt. Jeg vil blive rigtig glad, hvis i gad at tænke på, hvad i gerne vil have på siden, i ikke har, for så kan jeg gøre hjemmesiden bedere.

 

OBS:

Vil du være medlem, skal du skrive til mig i Kontakt!

Se mere om at blive medlem her: Bliv medlem

 

NYT:

Nu kan du købe den egen hest!

Kig på siden Hestehandleren, og find din drømmmehest!

 

 
Panel title

© 2018 Ponyside

Antal besøg: 1058

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,60910606384277sekunder