nypony - Sommer 2011 - en drøm bliver til virkelighed
Aug
6
2011

drømmen bliver til virkelighed... trods alt

Børnene plager om at måtte få Mikkel og mor er, efter en del overvejelser, helt med på idéen.

 

Jeg begynder at indhente oplysninger omkring omkostninger i forbindelse med opstaldningen hos de forskellige rideskoler i området. Der bliver lavet et excel skema som viser afstanden til de enkelte rideskoler, transportmuligheder, de enkelste ydelser som er incl. i opstaldningsbeløbet m.m.

 

Jeg beslutter at præsentere min mand for idéen og han er langt fra lige så begejstret som jeg. Det er dyrt at have pony og hvad hvis den bliver syg. Det er krisetider og pengene hænger ikke på træerne. Han har helt ret. Det er med tungt hjerte jeg meddeler børnene at vi ikke for råd til at købe Mikkel.

 

Børnene accepterer beslutningen, de er så fornuftige og argumenterne holder også her. Fantastiske børn smiley.gif

.........................................................................

Denne historie har som mange andre, en lille forhistorie som faktisk har stor betydning for resten af historien. Historien omhandler bl.a. et nær familiemedlems død samt sygdommen OCD i mild grad.

Idéen om at give børnene deres egen pony har ikke kun været for at opfylde et brændende ønske, men i ligeså høj grad været en måde at bryde et mønster på og sætte børnene i "terapi".

 

Efter at have drøftet terapidelen med min mand og have overvejet alt det praktiske omkring købet af en pony, blev også han overbevist om, at idéen var god nok.

Vi meddelte børnene at vi nu alligevel havde mulighed for at købe Mikkel og de blev ellevilde. Min mindste begyndte at græde af lykke og de kunne knap nok fatte de ord der blev sagt.

Et fantastisk øjeblik!!!

 

 

 

 
Panel title

© 2018 nypony

Antal besøg: 38

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30295300483704sekunder