Ninna-Nielsen - Tiffany - Min dejlige pony
Tiffany

Tiffany er min dejlige pony, som er født i år 1997, det vil sige at hun er 14 år nu. Hun betyder selvfølgelig alt for mig. Hun er en hoppe og racen er en new forest, hendes far hedder Sulaatik's Fireball og moren er Braamhoeve's Jacinte. 

Tiffany. Hvordan skal jeg dog beskrive dig? Dit sind ståler bare ud af dig, du er drømme hesten fra min side. Når jeg ser på dig kommer jeg i tanken om hvor vidunderlige heste er, hvor vidunderlig jeres udståling er, du giver mig så meget. 

Jeg købte hende d. 25.07.2010. efter jeg havde haft min anden pony Grøn Tuborg, som han hed. Der kommer også en masse ind af ham. Jeg troede aldrig at jeg kunne afstatte Tuborg, og det var rigtig svært at finde en ny pony. Allerede da jeg kom op Tiffany, var det som om vi talte det samme sprog. Vi hoppede endda 115 cm. og hun var bare herre sej! I dressuren kunne hun gå til ca La, hun kunne meget mere, ind hvad en hest/pony jeg har redet på kunne. Jeg kunne se for mig, at vi passede totalt sammen - og jeg er super glad for at det var hende jeg valgte. 

4e1ecd524452814072011.jpg


Jeg vil ikke bytte hende for noget andet, jeg har rent ud sagt store forventinger til Tiffany men, jeg er sikker på at lige meget hvad skal vi nok klare det sammen.. Da jeg var ude og se dig, bare da jeg så dem ride dig smilede jeg, du var jo den pony jeg havde ledt efter - Da jeg kom op på dig synes jeg der var langt ned, jeg havde jo kun haft en 3' pony på 1.29.cm men jeg tog det i stiv arm for jeg kunne mærke at du ville hjælpe mig. 

Vi red lidt rundt og jeg var allerede stolt og viste bare det skulle være dig. Jeg spring lidt rundt på banen, vi spring ca. 1.15 mener jeg, det var fantastisk. Da vi havde skidtet dig af og du kom ind i stalden sagde min mor til mig ' jaman vi er jo nok sikker på det skal være den ' Ja jeg smilede, for selvfølglig skulle det, det. 


jeg fik dig hjem ca en uge efter' fordi jeg gerne ville have dig med på ridelejer da min gamle ponys nye ejer skulle have den med inden de fik ham med hjem så jeg tænkte at det var en god måde at lærre dig bedre og kende på, og det må vi sige det var! - Du er ubeskrivelig. 

På ridelejer vandt vi faktisk højde springning m. 135 cm. Selvom nogen synes det var skørt jeg '' pressede '' dig som man kalder det da du stoppede to gange inden men, jeg kunne virkelig mærke at det var en rytter fejl de to første gange så vi to en sidste gang og vi sprang, helt op til skyrene - vi vandt også trærren' du var så skøn.

4e1ed0621761f14072011.jpg

vi er også begyndt grundigt med dressuren. 
Selvom du kunne alle LA øvelserne da jeg købte dig så begynder vi for starten da man rider så forskelligt og det andet sted red de dig lidt anderledes ind hvad jeg gør -
Efter jeg har fået dig har jeg virkelig lært hvordan heste er forskellige og det er en skøn rejse vi er ude på, selvom den er hård så kommer vi igemmen den.

Bidløs er du også en stjerne til det rider vi tit med i trafikken og sådan. ;-)! - cordeo er du også en drøm til
JEG ELSKER DIG. 


Tiffany skal flytte fra stalden d. 15 november desværre pga min sted far og min mor er blevet skildt men har fundet et super sted til mig og hende - med ridehus og solarie. 
Det glæder vi os meget til. og ser frem til. 


d. 13/12 2010. 
Nu fik jeg lige lyst til at skrive noget nyt her inde, da det er ved at være længe siden nu. Vi red dressur idag, efter to dage hvor jeg bare VILLE springe efter laaang tid hvor vi ikke har gjort det, men min krop sagde desværre fra.rystede helt når jeg kom ned, selvom hun var en drøm når jeg var der oppe, jeg kan godt mærke det bliver svære og svære for mig, men jeg vil og jeg kæmper, min krop er for tynd, siger lægerne, men det er den altså ikke, jeg er bolle fed! hader også at de skal sige sådan nogle ting, når det ikke passer. Idag red vi som sagt dressur, hun var rigtig sød.   hun var en bøf lidt af tiden, men blev meget bedre..

4e1ecdc9eb44e14072011.jpg


 

29/4 2011
Så blev det idag, min elskede Tiffany kom op og besøgte mig på sygehuset, det var så dejligt og se hende igen. smiley.gif 
Vi red en tur i den smukke marielunds skov - vi fik galopperet en masse og bestiget bjerge. 

13 Juli
Om 17 dage er det et år siden vi hentede Tiffany. Det har været et helt fantastisk år, et år som ingen andre kommer til at prøve. Hun er der bare altid for mig, og så vil jeg sige tak til Jill Henriette Havbæk Jespersen og min mor, for at passe så godt på hende i over et halvt år nu, tiffany har fået mig til at kæmpe vidre. Jeg elsker den pony ? Ninna Nielsen Nu skal jeg se dig imorgen, det bliver helt vildt. Jeg glæder mig så meget, og håber på at vejret er med os, det lover de godt nok ikke til, men om jeg så skal hente dig i regnen hver på en MEGA fold med skov og alt muligt, så gør jeg det. Jeg skal bare give dig et kys på mulen, og love at jeg snart kommer hjem til dig igen, for det gør jeg. Giver ikke bare sådan op.Jeg lovede dig for et år snart et år siden, at jeg aldrig ville sælge dig, at jeg altid ville være her for dig, til døden os skiller, og det lover jeg. Jeg lover at jeg vil holde ved mit liv, og ikke give op, som jeg havde tænkt før hen. Du er bare en god medicin, heste som dig, er den bedste medicin man kan ønske sig, når man er psykisk syg.. 
 


4e1ecd7a8ca2c14072011.jpg
 
Panel title
Antal besøg: 2171

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38874697685242sekunder