Ninna-Nielsen - Forside
Ja! Her er jeg så, med mit gamle hår. Jeg farvede det og det kunne jeg ikke tåle, så nu har jeg et grimt og kedeligt hår, som i nok kan se på et andet billed. 

Jeg er en pige på 15 år. 
Jeg har en rigtig dejlig familie, vi har været igemmen lidt af hvert. 
Og vi har altid holdt sammen. Min mor og far har aldrig været sammen, imens jeg har være i live, heldigvis. Jeg snakker ikke med min far af personlige årsager. 

Jeg skal til at flyttet på et bosted, nu her når jeg bliver udskrevet. 
Jeg har været indlagt på psykiatrisk afdeling, og det har jeg været siden d. 7 jan. 
Det hårdt, men jeg har som sagt en dejlig familie, som jeg har et rigtig godt forhold til nu, efter alt det her - Ja! så har jeg en hest som jeg virkelig kæmper for og skal se igen, for den savner mig, og jeg savner den.  

Min mor har lige fået en ny kæreste, ham kalder vi '' Y '', efter hende og hendes gamle mand '' X '' gik fra hinanden. Min mor og Y skal så flytte sammen nu, og det er jeg meget tilfreds med, for han er rigtig rigtig sød, og forstår en, og acceptere en lige med det sammen, da jeg så og hilste på ham. Så jeg er RIGTIG glad for at de fandt sammen.. Jeg er ikke indlagt fordi jeg er sinsyg, som mange forbinder det med. Jeg er ikke stolt over hvorfor jeg er indlagt, men vil jo nok få nogle spørgsmål på det, så kan ligeså fortælle det. Jeg er desværre kommet ind i anoreksiens klør og en depression, efter nogle traumatiske oplevelser i mit liv - med mobning, og meget mere. Jeg er ved og få mit liv tilbage igen, min mor kan mærke at den gamle Ninna, som så bare har fået noget afaring, er på rette kurs. 

Jeg er en pige som går meget op i heste, venner, familie og musik. 
Jeg skal simphelthen ikke leve uden musik, og musik er noget af den bedste medicin! 

Her er der et billed af mig, for et år siden, sammen med vores lille mops ' Caroline som hun hedder ! 

4e1e15e3c648714072011.jpg

Jeg vil fortælle lidt om de dejlige personer der er i mit liv. De personer der er ægte, de personer som bare gerne vil se lidt nærmer på, hvem jeg virkelig holder af! Blandt andet min familie, min dejlige hest, og mine skønne venner !! (-: - Kig dig godt omkring, alt det du ser lige nu - kan forsvinde imorgen! 

Der kommer meget mere ! 
 
Panel title
Antal besøg: 2170

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34014701843262sekunder