ninja_birds-nibi - vitser

 alle børnene svømmede i vandet undtagen kaj han blev spist af en haj.

 

Manden sidder stille i lænestol og læser avisen, da konen langsomt sniger sig ind på ham og hamrer ham EN på låget med stegepanden. "Hva faén er DET for!?" spørger han. "Det er for den papirlap,jeg fandt i dine bukser,med navnet Marianne på!" svare hun. "For to uger siden var jeg på travbanen, der hed den hest, jeg spillede på Marianne" forklare han. Hun ser tilfreds ud og undskylder. 3 dage sener sidder han igen stille og læser avis,da konen sniger sig indog slår ham totalt ud med en endu større pande! Da han kommer til sig selv, siger han, "hvad hulen er DET nu for!!!"

"DIN HEST HAR RINGET!"

 

hvem bringer aviser ud i himlen?

De ti bud!

 

Chefen: hvorfor kommer du for sent på arbejde, holm

Holm: joo... her da vi stod op, gled konen ud på badeværelsegulvet, smadrede hovedet i vasken, så der var blod og hjernemasse over det hele!

Chefen: NEJ... hvad gjorde du så?

Holm: Først hvidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre, men så kom jeg i tanke om, at jeg bare kunne barbere mig ude i køkkenet!

 

Blondinen skal ud og svømme 100 m brystsvømning.Da alle er kommet ind, står de og venter på blondinen, og efter lang tid kommer hun endelig.Hun går direkte op til dommeren og siger: "Det var uretfærdigt! Jeg så, de andre bruge hænderne."  

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 94062

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76629209518433sekunder