Velkommen til min hjemmeside - Kommunikation

English is my very best *Deutch muss man lernen*Le language Francaise est belle

4aa555490883907092009.jpg

Kommunikation, som den findes i sin mangfoldighed indenfor forskellige kulturer i de mange forskellige lande og kontinenter er spændende. I vante rammer snakker man sikkert rimeligt ens selvom accent, slang og dialekt helt sikkert nok kan sætte sit særpræg. Men har man taget samtalen op med en fra en anden kultur måske også i et andet land, prøver man sig måske frem med et sprog for at opdage, at den man er kommet i snak med taler et helt andet, man prøver med et sammenmiks og lidt fagter og ender forhåbentlig begge op med et godt glimt i øjet og et smil til hinanden, alt imens man i det mindste har prøvet eller virkelig har forstået hinanden og har man ikke, så har man da i hvert fald fået sig et smil og det er da også en form for kommunikation.

 

Med interesse indenfor sprog, kultur, turisme og med mit hjerte for billedkommunikation har jeg nok har en lille tendens til at gå gevaldigt op i det der være sig det sagte, usagte, skrevne, uskrevne, diskuterede, telekommunikerede, signalerede, tegngivne eller taksterede, som vel i sidste ende skal munde ud i et budskab og/eller en mening, der forhåbentlig skaber den store forståelse af eller så da i hvert fald en forundring over det kommunikerede.

 

I billedform kan man også fange kommunikationen og jeg har gennem mine forskellige rejser som enhver anden gæv turist taget en masse billeder, hvor jeg har prøvet at opfange stemningen, atmosfæren og mange af de seværdigheder der er en del af det, som er oplevelsen ved at være på stedet, hvilket kan ses på min side med rejsefotos. Desuden elsker jeg bare at tage fotos generelt, så nogle af dem af generelle ting og sager er også at finde på min hjemmeside. 

4aa54ee436ae807092009.jpg

 

....................... Og Computer

 

 

Og hvem sidder der bag skærmen og tapper løs på diverse taster, knapper eller grafiske overflader? I denne digitaliserede og computeriserede verdenssituation er det i hvert fald ikke nemt ikke at blive opfanget i teknologiens spind og enten sidde som en stolt pave over det, der nu kunne fremkomme med teknologiens fremskridt, eller hamre løs på skærmen, fordi diverse programmer og indstillinger téer sig, som var de lavet i går !

 

Med et vist temperament og en lille smule stædighed har jeg i hvert fald erfaret, at man som nysgerrig bruger og ved at indhente viden omkring edb på forskellige kurser, nok får tilegnet sig en vis visdom omkring computere og teknologi, men også at der heldigvis er en løsning på computermagten, hvis den tager overhånd. Nemlig den at SLUKKE FOR SKIDTET især når det driller, men at HOLDE DEN TÆNDT når det går strygende!

 

Nu er det at slukke jo ikke ligefrem en opfordring at komme med, når nu du lige er så godt i gang med at finde rundt i min hjemmeside her, så hæng bare på og se om du kan finde spændende ting og sager. 

 

Edb-mæssigt har jeg arbejdet en del på computer f.eks. gennem mine studier, hvor der blev skrevet opgaver, brochurer, manualer og oversættelser og jeg har udarbejdet projekter i samarbejde med andre kursister på multimedie-kurser og  på kursus om internethandel. PC´en anvender jeg også dagligt til alverdens påhit og beskæftigelse og har for sjov bakset med grafik, tekst og computersager for at få denne hjemmeside lavet sådan mest for sjov 

smiley.gif

4aa552d34682707092009.jpg

 
Panel title

© 2020 nille

Antal besøg: 17450

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.16209697723389sekunder