Velkommen til min hjemmeside - Fri Fantasi

Som inspirationskilde fra 4aa3f3084a9a006092009.jpget vælv af tankespind springer den frie fantasi frem af alverdens sansepræg, føling, kultur og liv ! Lad den springe frit, lad den frie fantasi tage sin udfoldelse i mangfoldighed til skabelse af harmoni mellem virkelighed og drøm. Med åbne øjne for hvad der er og hvad der kan blive, vil den frie fantasi være dybet hvori, der kan findes visioner og ideer, der i sammenhæng med eller uafhængig af det nuværende, kan udgøre spiren til det nye og foranderlige, om man vil, alt efter hvordan man vælger at se på det hele.

 

Tag også et kig på min Galleri-side! 

Træk og slip smiley.gif i billedbogen på siden og mine malerier viser sig for dig.

 

At fremstille det helt rigtige billede,
som man ser det i sit indre er svært, det kræver en hel del øvelse og om resultatet af det man får frem så lever helt op til egne krav er nok  forskelligt.
Jeg kan blive ved med at synes at noget skal laves om og at det ikke ligner og selvkritikken er med mig, når jeg forsøger mig frem. Men jeg elsker at tegne og male og skabe. Det er meget sjovt at prøve sig frem med forskellige remedier og materialer for at skabe et eller andet mystisk maleri, en figur eller et foto, som man enten har en ide om på forhånd eller som skabes ved udformning. Jeg har ved fremstilling af malerier forsøgt mig frem med blyant, tusser, akvarel, farveblyant og oliemaleri og hver især af disse materialer er det vidt forskelligt at arbejde med.

 

Med oliemalingen
får man farverige, mættende og lagfyldte malerier, det kan være svært at male lag på lag og der skal en del tålmodighed til at vente på at lagene tørres før man kan påføre ny oliemaling, men man får også et kraftfuldt resultat.
(Sværhedsgrad: ***)

 

Akvarelblyant giver et mere sart og blødt udtryk og er meget let at styre og her kan man gå helt ned i mindste detaljer, hvilket ikke er så nemt med oliemaling. Til gengæld er det lidt en ulempe at papiret bliver vådt og kan krølle nemt hvis ikke papiret bliver stukket med tape.
(Sværhedsgrad: *)

 

Akvarelfarve er total flydende og ret svær at styre, man skal her sørge for at spænde papiret op med tape eller bruge akvarelblokke hvor papiret er limet sammen. Farverne er sarte og kønne, men jeg synes, at man skal have blyantstregen eller farveblyantstregen med for at få et udtryk i billedet og samtidig skal man lade noget af papirbaggrunden stå frit for farve for at få et nogenlunde akvarelmaleri.
(Sværhedsgrad: *****)

 
Panel title

© 2020 nille

Antal besøg: 17452

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11571598052979sekunder