Velkommen til min hjemmeside - Favorit musik

 

Har du et lige så stort hjerte til musik som4ac78fbb0e51203102009.gif jeg, så kender du til fornemmelsen af rytme, der suser ind i øresnegl og krop, når der er gang i tonerne.  

Jeg går ikke af vejen for at lytte til forskellige genre af musik, dog er der genre som jeg bedre kan lide end andre og det er lige med at holde tungen lige i munden, når der skal vælges mellem det kæmpe udbud, der bliver smidt ud i æteren hver dag. Indenfor de forskellige musikgenre er der altid lige et par gode melodier at fange, melodier man bare skal høre om og om igen. Der er musik som bare klinger, men der er også noget der absolut ikke trænger helt igennem min øresnegl, men hvad man kan lide er vel selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag.

Jeg lytter til de gængse genre som rock, pop og techno, men kan også godt opsnappe gode melodier mellem new age, klassisk, musicals og latin, samba og mere. Siden har er tilegnet nogle af de musikkunstnere, som jeg beundrer ekstra meget.

Jeg forsøger mig ind imellem selv på keyboard og med skinger stemme at skabe en musikalsk stemning for at bringe lidt sjov ind i hverdagen. For at få bare en lille smule tag i noderne har jeg gået til klaverspil, men spiller og synger ellers efter gehør.

KUNSTNER                                                   E4ac78f411205003102009.gif

Aha Pop
Manhattan Skyline
Crying In the Rain
Stay on These Roads
Summer Moved On
I Wish I Cared

Pop når det er storslået og allerbedst. En unik smuk sangstemme koblet sammen med perfekte toner fra flot musik, så får man helt sikkert den rigtige AHA-fornemmelse.

Antiloop

HipHop/Techno
Catch Me Feat. Timbuktu
Autoload

Let Your Body Free
Start Rockin'
Sound
Mega gode rytmer og total tryk på base, tempo og sound er kendetegn for hvert et hårdt fingeraftryk, som Antiloop har sat på lydscenen med deres fede musik. Her er det bare med at leve sig ind i heftigheden og så gøre forsøget i at følge med.
ATB Techno
Underwater World
9 PM (Till I Come)
Don't Stop
Movin' Melodies
Obsession
Klart drømmetechno med sofistikeret ultrabeat og vibrationer, der går op i en højere enhed. Musikken man bare ikke kan sidde eller stå stille til med mindre man vælger at lade sig flyde helt med melodierne.
Cindy Lauper
Punk/rock
True Colors
Girls Just Wanna Have Fun
That's What I Think
Who Let's In The Rain
Hot Gets A Little Cold
Pjusket sjov punk og farverig stemning. Cindy Lauper svinger sig løs til funk og reggaerytmer, blues, stortommer og korsang i stor forenelighed og kan komme op med alt lige fra kulør, humør, fight, melankolsk skønhed og smertelige sange. Altid sjov, mystisk og anderledes.

Depeche Mode

Synth
Just Can't Get Enough
Leave In Silence
Never Let Me Down Again
Shake The Disease
Enjoy The Silence
Dybt, dramatiskt og inderligt musik. Utallige fantastisk smukke tekster og melodier snoer sig om det indre øre og rammer direkte og helt ind til sjælen. Her er lagt vægt på lytterens oplevelse gennem hver skabt kunststykke og der gives udtryk for musikalsk evne for fuld kraft.
Dido Pop
Take My Hand
White Flag
Life for Rent
Here With Me
Hunter
Kvindeligt stærkt og smukt. Dido's sjælere og samtidig frihedssøgende og længselsfulde tekster er ægte og fænger med det samme. Det er fint og roligt musik med et pikant strejf af selvstændighed fra en kvindelig sanger.
Dj Encore
(Feat.) Engelina
Dance/Techno
Open Your Eyes
Talk To Me
Walking In the Sky
Show Me
Stay
Rigtig flot dansk musik der inspirerer og giver lyst til at lytte endnu mere. Her er kælet for detaljerne med romantisk og fin sangstemme fra Engelina der harmonerer perfekt med roligt og styrende musik af Dj Encore  

Enya

New Age
Only Time
The First Of Autumn
Anywhere Is
Orinoco Flow
Caribbean Blue

 

Stilfuldt og smukt komponeret musik til nydelse for enhver, der synes om finurlige og eventyrlige melodier, præget af stormfuld inderlighed, der fortryller sig helt ind til sjælen. Med plads til det spirituelle, keltiske, klassiske og en god snert af det elektroniske giver Enya fredfyldt positiv balance. Her er det ikke let at vælge fem ynglingsmelodier, da der er utallige.

Evanescence Rock/heavy
Going Under
Bring Me To Life
My Immortal
Imaginary
Dramatisk, hårdt og sigende heavyrock som går tæt på smertegrænsen. Her er der ikke plads til de små marginaler, når det gælder om at finde frem til det mørke og dystre tonespil, melankolien munder ud i de ophøjede smukke melodier.
Everlast Rock/heavy
Dont Know What It's Like
 
Fat Boy Slim Techno/House
Sunset (Bird Of Pray)

Right Here Right Now
Build It Up - Tear It Down
STAR 69
Love Island
Nej det er ikke susen for øregangen men total techno der giver et sus og som kan være alt lige fra et mix af hård beat, rislende ørepirrere fuld house, flyvende sentimentale rytmer til vild udflip. Fat Boy slim er og vil altid være.
Bomfunk mc´s HipHop
Freestylers
 
Green Day Punk/Rock
American Idiot
Boulevard Of Broken Dreams
Wake Me Up When September Ends
Are We The Waiting
Kontroversielt og forrygende punkrock hvor der bliver slået godt og grundigt igennem med ærlig og klar mening. Der er ingen stop for hvor hidsigt tryk der sættes på musikken fra Green Day. De ligger ingen fingre imellem og det er totalt og helt vildt godt. Wrrrauu!
Infernal Dance
Ten Miles

From Paris to Berlin
A to the B
Ultimate Control
Loved like a Maniac
To farverige personer der sætter gang i sagerne med deres dance-musik. Det har man sku´ også lov til som dansk band. Bliv ved Infernal! Det er herligt og flot at høre på! Stilen er klar, så det er bare fuld fart fremad.
Jean Michel Jarre Synth
Hey Gagarin
Gloria, Lonely Boy
Revolutions
Calypso part 1
Jean Michel Jarre er franskmanden, man ikke kommer udenom, hvis man vil pejle sig hen imod eksperimenterende og storslået synth-musik. Med alverdens spændende sceneoptræden og med sine mange specielle melodier, har denne mand slået sig alvorligt fast på stjerneskalaen.
Kraftwerk Synth
Autobahn
Computerworld
We are the Robots
Tour de France
 
Mystisk, særpræget og legendarisk tysk musikband, der med sine enkle tekster og meget stramme og stilrene form for udtryk, skaber sin helt egen specielle ramme om computer og synth-musik.
Lauryn Hill HipHop
Lost Ones
Everything Is Everything
Final Hour
Doo Wop (That Thing)
Forgive Them Father
Poetisk og konsekvent tager Lauryn Hill stof op til eftertanke og med et væld af rytmiske og lyriske vers giver hun sig helt og holdent både fra den slagfærdige, politisk og romantiske side. En ægte og direkte diva indenfor Hiphop og House.
Linkin Park Rock/hiphop
Does'nt even Matter
Hit the Floor
Faint
Nobody's Listening
Numb
Kernen af tung og effektfuld scratch, hiphop og rock i stærk udblæsning af fast og direkte mening. Der rammes hårdt men der rammes rigtigt. Linkin Park ved hvad de kan og de gør det til fuldendthed.
Madonna
 
Pop/Rock
Take A Bow
Frozen
Love Profusion
Hollywood
La Isla Bonita
Madonna, der helt sikkert er og altid vil være på enhvers læber, giver det helt store skub i forventningerne om forandring og kan alligevel altid holde fast i egen intakte og strålende stil.   
Mew Pop/Rock
Snow Brigade
Am I Wry? No
Special
The Zookeeper´s Boy
Louise Louisa
Med en vrænget speciel musikstil fremstiller danske Mew en drenget og melankolsk stemning og formår samtidig at holde tonerne helt oppe med en virkning fra rolig indre eftertænksom til det rytmiske slagkraftige sus.
Pet Shop Boys Pop/Synth
West End Girls
Suburbia
Shopping
It´s A Sin
Go West
Engelsk pop med en snert af lidt opstoppernæse, men det gør absolut Pet Shop Boys til noget for sig. De er helt deres egne og har lavet og laver stadig sigende sangtekster af synthpop og discokvalitet, der til enhver tid er værd at lytte til og synge med til.
Ray Dee Ohh Pop
Alt i alt
Brændende læber
Stille strøm
Væk mig
Jeg vil la' lyset brænde
Kærlighed og romantiske indslag sunget af to virkelig dygtige sangerinder i Ray Dee Ohh det er dansk pop når den er allerbedst. Man lever sig hurtigt ind i de drømmende sange og nyder den tilhørende musik.
Republica Brit Pop/Rock
Get Off
Picture Me
Out of the Darkness
Holly
Fading of the Man
Hektisk, ivrig og ildsprudlende diva til forsangerinde, der slår kraftigt igennem med sin røst og meninger i spændende melodier. Sammen med et forrygende band sætter hun hurtig fart på bølgelængderne. 
Sash Dance/Techno
Adelante
Trilenium
Multiply Teaser
Rock the Block
Destination Unknown
Elegant og fascinerende fører Sash lytteren gennem sin energiske og højteknologiske musik. Iskold og med total overblik har Sash fat i det rigtige og fuld kontrol over hvad der lyder helt vildt godt.
Rem Rock
Everybody Hurts
Nightswimming

Leaving New York
Man On The Moon
Losing My Religion
Kontroversielt rockband der tager lyrik og musik med en sådan alvor, at de sammensmelter en musikkunstart, der skaber rum for eftertænksomhed og en vilje at gøre en virkelig god sag til det endnu bedre.
Roxette Pop/Rock
You Don't Understand Me
Spending My Time
Milk And Toast And Honey
Bringing Me Down To My Knees
It Takes You No Time To Get Here
Med Roxette har man at svensk band af storkaliber. Sangene og melodierne vil altid være af høj kvalitet og de rammer hver gang man lytter med. Kæmpe hits skabt til at blive.
Sarah Brightman Musical/klassisk
Eden
Who Want's To Live Forever
Time To Say Goodbye (Feat. Andrea Bocelli)
The War Is Over
Once In A Lifetime
Med en høj smuk klangfyldt og fuldstændig ren sangstemme og med evner som førende musical- og operasangerinde strækker Sarah Brightman sig langt ind i den musikalske verden og ind i den lyttende sjæl.
Scooter Techno/rave
Move Your Ass (Ultra-Sonic Remix)
Across The Sky
I'm Raving (Taucher Remix)
Fire (D.O.N.S Burn Rubber Remix)
Down to the bone
Total blanding af vildt flippet men også dybere musik hvor tonerne hvivler rundt i et gigantisk mix der opfordrer til eksplosivt at følge de elektroniske, rytmiske lydbølger.
The Chemical Brothers Techno
The Sunshine Underground
Hey Boy Hey Girl
Surface to Air
Believe
Galvanize
Specielt band med specielt musik. Techno på højplan krydret med anderledes skæve og skingre toner, der bliver til spændende melodier med et skær af ukontrolleret mystik og hård betoning.
The Black Eyed Peas Hiphop
Hey Mama
Shut Up
The Boggie That Be
Anxiety
Where Is The Love
Et herligt mix af herlige typer der giver den hele armen i livlig og højrystet optræden. Rytmen går løs og der svinges, svejes og flippes til boggi, hip og til hop  Det er lige på her og nu. Men her er også plads til de mere eftertænksomme tanker i sangtekster
U2 Rock
One
Sunday Bloody Sunday
Still Haven´t Found What I´m Looking For
With Or Without You
Beautiful Day
U2 trænger gennem lydmuren. Det er stort, det er styrende og med deres flotte sceneshows og videoer er og bliver U2 et givende band både musikalsk men så sandelig også godtgørende. Dyb respekt for Bono og band
Østkyst Hustlers Hiphop/rap
Håbløs
Bla bla bla
Suveræn og spændende dansk hiphop med sjove og kontroversielle indslag. Her provokeres og hankes godt op i den danske hverdag med et rigtigt godt glimt i øjet.
ISO-8859-1ISO-8859-1

 

 
Panel title

© 2020 nille

Antal besøg: 17811

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1689989566803sekunder