MetteLouise - Speciale oplevelser ..

Her vil jeg fortælle om speciale oplevelser, som jeg tror har noget med min særlig sensitivitet at gøre ..

Jeg starter lige i de små ting ..

Jeg ser meget mere i dyr, end andre gør. Og dyr er så fantastiske, så det er virkelig synd for de ikke særligt sensitive, at de går glip af det..

 

Eksempler mht hetse ..

Dette er noget jeg oplevede med min 1. hest Mister Hidalgo - Hr. vinder.

Jeg fik ham da jeg var 9 år, og jeg havde ham til jeg var 12 år.  -  Han døde i et trafikuheld.

Jeg glemmer aldrig den dag, hvor vi var i skoven.
vi red forrest, da der var problemer med de andre heste..
det gik fint på ved væk fra rideskolen, men da vi skulle hjem, kom der en hest og en rytter mod os, og han blev så forskrækket at han hoppede til siden og løb væk - jeg faldt af og var ret meget i chok..
jeg undrede mig over hvor Mister var på vej hen, for han løb jo væk fra hesten og rytteren, som kom i mod os.
og det vil sige at han løb væk fra rideskolen..
inden jeg nåede at spekulere mere på det, kunne jeg mærke en mule der stod op ånede mig i nakken, som om den ville trøste mig..
jeg vendte mig om - og det var MISTER..
han stod som om han sagde, undskyld Mette. jeg troede du var på,da jeg løb.. jeg kom efter dig, lige da jeg opdagede du ikke var med mig, men der gik noget tid før jeg tænkte at jeg havde glemt dig, for jeg kunne slet ikke mærke at du ikke var med, for du er jo så let..
jeg grinte og sagde "det er i orden Mister, jeg forstår dig godt" og så red vi ellers videre smiley.gif.. 

 

Han var i det hele taget mere begavet en man forventede en hest skulle være..
jeg kan nemlig huske at jeg en dag hvor han stod på staldgangen og så lidt forskrækket ud, sagde "var det mig ven, var det mig? så blev du lige helt rolig, var?" og ved i hvad.. han forstod, og nikkede. iiihh MISTER hjerte.png.

Han var så sød, men man kunne ikke bestemme over ham, man skulle gå på kompromi..


Et eksempel på at man kun kunne gå på kompromi med ham, og ikke bestemme. - kommer her..
Han var en dag lidt stærk, og ville den modsatte vej, jeg havde styr på det, jeg skulle gå på kompromi med ham..
men min mor tog lige pludselig torvet og rykkede alt hvad hun kunne, Mister kiggede i 4 - 5 sek. på hende, som om han tænkte noget, og så rykkede han ellers den anden vej, min mor lagde alle kræfter i, men det endte med at hendes hænder blev brændt, og ja de var fyld op med vabler..

et andet eksempel er at der en dag var en pige som var på ferie her i skagen, der fik lov at prøve at springe på ham..
Han ville godt springe lavt men han ville have noget tilgængæld, han ville springe HØJT bagefter - for han kunne mærke at hun var en der kunne. (igen kompromis)
men da han så fandt ud af, at han ikke fik noget ud af det, ja så gad han sku ikke mere, han stoppede hun fløj af, og han vidste godt den var gal. så han løb ud fra rideskolens grund, over gryften og ud på vejen, og ind på rideskolens grund..
mig og min veninde var løbet efter ham, og da vi fandt ham, stod han, som om han tænkte "undskyld Mette, Undkyld, jeg ved det godt men jeg ville bare så gerne springe et HØØJJT spring" - jeg grinte og sagde, ja ja Mister den er god med dig..

 Dette er en oplevelse med min sidste pony, Sunshine (solskin) (;

 

Jeg var nede og ride på hende 3 dage i træk, da hun var hos dyrlægen(det var noget jeg skulle, så dyrlægen kunne se hvordan hun reagerede og havde det.)
Alle dagene valgte jeg at ride ned af en laaaang vej, og tilbage igen..
da jeg så kom tilbage, stod der en af dagene en trailer, og vi skulle forbi. Jeg var i tvivl om, om det ville lykkedes at gå forbi, så hoppede af for at vurdere det hele..
Jeg tænkte (hvis jeg går på de der bræder, så kan Sunshine gå på stien) så det gjorde vi..
lige da jeg trådte lidt ind på brædderne puffede Sunshine til mig, for at opmuntre mig, jeg røg derfor helt ud på brædderne og så knækkede de, og jeg faldt ned i en gammel brønd, der åbenbart var nedenunder (ved ikke hvor dyb den var, men kunne højst sansynlig ikke bunde) Sunshine stoppede så jeg kunne gribe fast i tøjlerne, og så trak hun mig op (;

My soulmate..


 

 
Panel title

© 2018 mettelouise

Antal besøg: 1026

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37103080749512sekunder