VELKOMMEN TIL - Beskrivelse af genren

Science fiction er en spændende genre, hvor miljøet betragtes som fremtiden. Det er dog ikke altid at den foregår i fremtiden. Et novum er eller betyder noget nyt, mange tror at historien foregår i fremtiden, men sådan behøver det ikke at være. En historie behøver blot et novum for at være science fiction.

 Tit i science fiction sker der noget pludseligt nyt i samfundet og alt kan blive ændret på få sekunder. I en science fiction er det et forsøg på at forstå fremtiden. Der er tit umenskelige dyr og planter i fortællinger.

Den ældste science fiction er 5000 år gammel og hedder Gilgamesh. I denne fortælling er der rejser mellem forskellige og mærkelige lande. Møder med rumvæsner og udødelighed. Hovedpersonen er en umenskelig helt! I Gilgamesh er næsten alle kendte science fiction emner.

I science fiction er der to verdener. Der kan være en perfekt og gennemført verden og der kan være en mørk og dyster verden. Disse to kaldes utopi og dystopi. Utopi er det gode og den perfekte verden og dystopi er den onde og mørke verden.

  science_fiction01.jpg

 
Panel title

© 2018 meteoren

Antal besøg: 118

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51170611381531sekunder