UDSALG - KONTAKT / INFO

PRIVAT SÆLGER

Jannie Bak

Vikingevej 15

9541 Suldrup

 

KØB OGSÅ HER:

www.trendsales.dk

Brugernavn: Prettygreeneyes

 

Mail: bak87@hotmail.com

Tlf. 41250545

 

INFORMATION

 

Jeg tilbyder MAC make-up til LANGT under forhandlerprisen.

Du får den samme vare, men til en langt mere attraktiv pris - desuden gives der mængderabat.

 

Hvorfor kan jeg tilbyde MAC produkterne så billigt?

Ja, man skulle næsten tro at det var en drøm, at jeg kan tilbyde så eftertragtede og proffesionelle produkter til sådan en god pris. Men efter LANG tids søgen, fandt jeg omsider en pålidelig leverandør i England, som tilbyder forskellige mærker til videresalg - heriblandt de lækre og efterspurgte MAC produkter. Produkterne er naturligvis 100% ægte - med garanti. Min leverandør får jævnligt tjekket sine produkter, så de altid kan tilbyde ægte varer. Jeg har også personligt fået tjekket mine produkter af proffesionelle make-up eksperter, og mine produkter er godkendt til at være helt ægte.

 

Der findes desværre så mange uægte varer derude, og man skal virkelig være opmærksom, når man begynder at lede efter mærkevarer til billige penge. Heldigvis kan man spotte et uægte MAC produkt, hvis man lige kender et par fif. Dem deler jeg gerne ud af, da de har hjulpet mig i min søgen på "den ægte vare". Nedenfor får du et par fif til, hvordan man spotter en falsk MAC øjenskygge.

 

1. Dufter produktet meget parfumeret?

MAC's produkter dufter sjældent af ret meget, så hvis din f.eks. øjenskygge dufter langt væk af parfume eller billig børnesminke, har du med sikkerhed fået fingrene i en falsk vare.

 

2. Hvordan er konsistensen?

MAC's øjenskygger er kendt for at være "bløde" i konsistensen, og de er nemme at fordele på huden/øjenlåget. Den kraftige farve skal helst være næsten lige så kraftig på huden, som den fremstår i æsken. Har du fået fingrene i en falsk øjenskygge, virker den meget tør og er nem at fjerne fra huden igen. De ægte er rimelig holdbare i farven, og kender man i forvejen MAC's øjenskygger, så ved man også at konsistensen på øjenskyggerne er i særklasse.

 

3. Hvordan ser æsken ud?

MAC's fullsize øjenskygger kommer i en simpel sort plastikæske, som er rund og med en smule nister i den sorte plastik. Der er IKKE spejl i bunden af øjenskyggen eller medfølgende applikator. Logoet på den gennemsigtige runde plastikdel i toppen er skrevet med tynd, sort, afrundet skrift. På de uægte øjenskygger er skriften lidt mere "fed", og plastikæsken er helt sort (uden nister) og en del højere end den ægte - delvist fordi der nok er åbne-funktion i bunden, hvor du finder spejl med applikator. Endvidere skal du kigge i bunden af øjenskyggen - her skal der stå "MAKE-UP ART COSMETICS TORONTO" og der skal også stå "MADE IN CANADA". På kanten rundt i bunden, er der trykt med meget lille skrift "REG. DESIGN" og lige nedenunder står der "MAKE-UP ART COSMETICS LTD" - det kan være meget svært at se. Lige overfor i den anden kant, skal der stå "HCT". Bagpå skal der endvidere så navnet på øjenskyggen, og lige neden under skal der stå hvilket finish øjenskyggen har, f.eks. SATIN eller LUSTRE. Har du købt en øjenskygge, hvor der er smækket et lille rundt klistermærke bagpå med et nummer, så er den falsk. MAC laver helt skræddersyede, runde, sorte mærkater, som passer perfekt i plastikkens fordybning.

 

4. Kan farven afsløre ægthed?

JA! De uægte øjenskyggers farver har somregel intet at gøre med de rigtige farver. Køber du online, kan du med fordel gå ind på MAC's officielle hjemmeside, finde farven og sammenligne med den du overjer at købe. Er den helt anderledes, har du med høj sansynlighed fat i en sælger, der sælger uægte øjenskygger. Jeg købte engang en "BLACK TIED" øjenskygge, som viste sig at være helt falsk. Jeg vidste ikke hvordan den skulle se ud, men da jeg fik mistanke til ægtheden grundet den dårlige kvalitet, undersøgte jeg hvordan farven skulle se ud. BLACK TIED er sort med sølvglimmer, og min var helt mat sort - desuden opfyldte den alle ovenstående tegn på uægthed: parfumeret duft, dårlig kvalitet, spejl og applikator i bunden, lille rundt klistermærke med nummer, osv.

 

5. Skal jeg reagere, hvis jeg spotter en falsk vare?

JA! - uanset hvor du spotter den, om det så er DBA, Gul&Gratis, Ebay eller Trendsales, så skal du ALTID reagere, hvis du ser en falsk vare - også selvom det kun er en mistanke. Det er ulovligt og strafbart at sælge falske produkter. Der kan være så mange skadelige stoffer i de uægte varer, så reagér altid! En ærlig sælger vil heller ikke blive fornærmet eller sur, hvis denne intet har at skjule, men alle kan begå fejl, og det er ikke alle der har intentioner om at sælge falske produkter. Nogen sælgere har måske ikke nok baggrundsviden til at kunne spotte de falske varer, men det problem er jeg heldigvis selv sluppet udenom. Mine varer er ægte, og det giver jeg garanti på smiley.gif

 
Panel title

© 2018 mac

Antal besøg: 52

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37544584274292sekunder