Hjemmelavet opskrifter - Hovedret: Gule ris med kylling

Gule ris med kylling                               

til 2-3 personer

Ingridigenser:

Kylling:
4-5 kylling filetter
lidt salt og peber

Gule ris:
6 dl vand
1 grønsagsbouillon
3 dl langkornede ris
Ca. 2 tsk. karry 
(smages til efter egen smagsløg)



  • Start med at koge vand og en bouillonterning.
  • Kom så ris og karry i og lad risene simre under låg i 15-20 minutter.
  • Når risene har stået i Ca. 15 minutter sætter man kyllingerne over med salt og peber på hvor de er blevet skåret ud i små tern.
  • Når risene har stået 15-20 minutter skal de så endnu stå 10-15 minutter under tætsluttende låg.
  • Kyllingerne skal  så hældes ned i risene når de er blevet helt færdige.
  • Så mangler man bare at blande det sammen og så er der noget hurtig nem mad.

Når kyllingen bliver sat over, skal panden være på 7 grader.

Når risene bliver sat over, skal gryden stå på 7 grader de første 5 minutter og derefter 4 grader. Til sidst når de skal have 10-15  minutter skal komfuret slukkes då risene står på eftervarme indtil kyllingerne er klar.

Billeder ventes

 
Panel title
Antal besøg: 33

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53184604644775sekunder