Lottesdagpleje - Om mig

Mit navn er Lotte Nørgaard Anckersen. Jeg er 31 år og mor til 3 dejlige unger. Freja på 8, Marcus på 4 og Nadja på 1½.

Jeg er gift med Søren som arbejder på en maskinstation.

Vi bor lige uden for Vinderslev by på en lille ejendom. Vores hjem er 100% røgfrit og allergivenligt.

Vi har en kanin som indimellem har unger og en tam udekat.

 

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og har arbejdet som dette siden 2001.  

Jeg har gennem flere år haft et stort ønske om at blive dagplejemor. Jeg holder virkelig meget at samværet med børn og sætter en stor ære i at være en del af deres liv. Jeg tror på at min tålmodighed, trykke rammer og gode humør er det, der gør netop mig til en god dagplejer.

 

Og jubii.....nu tager jeg springet og starter som privat dagplejer. Jeg er godkendt af kommunen til at passe 5 børn.

 

Jeg har altid haft børn omkring mig. Som helt ung passede jeg børn og har både været gymnastik træner, spejder leder og svømme træner og desuden været i praktik i en dagpleje.

 

Siden har jeg fået rig erfaring som mor og kender derfor alt til de problematikker der kan opstå i en børnefamilie. Følelserne der kan komme i klemme når det vigtigste i ens liv skal afleveres, hvor svært det kan være at få hverdagen til at glide og sikre barnets sundhed og trivsel osv...   

Jeg vil som dagplejer forsøge at hjælpe dig så dit barns hverdag bliver fyldt med sjov, leg og udfordring samtidig med fleksibilitet omkring åbningstider og lydhørighed for forslag og ønsker.

 

En hverdag hos mig byder på nærværd og trykhed samt udfordring og kreativitet. Jeg vægter en hverdag med barnet i centrum og hvor udelivet spiller en stor rolle.   

 

 
Panel title
Antal besøg: 72

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32391715049744sekunder