Glostrup Lilleby Online - Online

Den lokale hjemmeside i Glostrup Lilleby er Online. Den kommer med de hurtigste opdateringer, og med de nyeste nyheder. Det er helt gratis at se hjemmesiden. På hjemmesiden kan man også læse features om de forskellige værksteder og virksomheder, og der er også en masse billeder i det fantastiske galleri.

 

Online har en kollektiv ledelse, og derfor har de mange ledende personer. En af dem er Victor fra 8.d, han indsætter artikler på hjemmesiden, og han laver også noget layout. Han synes at alle laver noget, og han har det rigtig hyggeligt.

 

Inden byen blev til var der nogle problemer med at få medarbejdere nok. Bestyrelsesformanden, Jacob, fik derfor en liste med potentielle elever, som ville egne sig som journalister. Det var ikke alle der blev glade for tilbuddet, men de er nu alle glade for at arbejde der.

 

Karoline fra 7.b blev også lidt skuffet i starten, men er nu rigtig glad for at være der. Hun synes at det er rigtig hyggeligt, og det er sjovt at skrive artikler og møde nye mennesker.

 
Panel title

© 2018 lilleby

Antal besøg: 57498

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31754088401794sekunder