Ridser i lakken? Så hæld lak i ridserne! - Eventyrfesten - dagen derpå

Dagen efter Eventyrfesten

 

En personlig beretning om dagen derpå…

 

Jeg var klædt ud som Snehvide til festen og havde et rigtig godt øje til et par stykker. Nemlig Den Store Stygge Ulv, Joakim von And og Hans, selvom han var meget betaget af Grete.

Mere kan jeg egentlig ikke huske, da det blev noget af en drukfest. Men dagen derpå blev jeg vidne til lidt af et forvirret scenarie.

Jeg vågner op stadig iklædt mit Snehvide kostume og opdager at jeg ligger i seng med 7 mænd. En af dem er Den Store Stygge Ulv, men han har så grum en ånde, at han kan vælte et hus omkuld. Så intet godmorgen kys til ham!

Hans vågner samtidig med mig og da jeg smiler og siger godmorgen får han et helt mærkeligt udtryk i ansigtet, han holder sig for munden og løber forvirret rundt. Jeg peger på brækklatterne, som fører ud til toilettet og han stryger derind.

Henne på sofaen ligger Tornerose og Askepot og sover. Jeg kan se, at Askepot har tabt en sko og at hendes tøj hænger i laser.

Bambi vågner lidt senere og da hun forsøger at rejse sig op, driller benene og hun sukker: ”mine ben nægter at gøre som jeg siger og mit hoved føles som en badebold.”

I stolen sidder Joakim von And uden bukser på, men med en stor bunke penge i skødet. Jeg spørger Den lille havfrue om hvor Kejseren uden klæder er henne, og hun får svagt fremstammet, at hun ikke ved det, mens hun holder sig for næsen. Hendes fødder klistrer sådan og lugter af fisk, synes hun.

Pludselig kommer Kejseren uden klæder ind i lejligheden og beretter om sin grumme oplevelse. Han var vågnet op i rendestenen nøgen og opdagede en folkeskare der pegede på ham. Vi beslutter at lave brunch et par timer senere, men kunne slet ikke vække Tornerose.

Midt under brunchen kommer Supermand væltende ind. Han har været opp at slås og er rød og blå over det hele. Han griber mobilen og vil ringe til kæresten, Rødhætte, som vi heller ikke har set siden i aftes og da han endelig får fat på hende, så fortæller hun, at hun i sin brandert var gået hele vejen ned til Plejehjemmet og nu lå ved siden af sin mormor i hendes seng.

Tornerose? Ja, hende lod vi sove videre.

 

The End

 

 

 

 
 
Panel title
Antal besøg: 19366

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62413311004639sekunder