Korsaa - Pleje af din ilder
Seneste Nyheder
Ildersiden spørg løs
Balle's side
Wessy's side
Basse's side
Vores ildere i billeder
Mig og mine interesser
Baby's side
Din ilder kan ikke selv klippe sine negle, det er vigtigt at du hjælper din ilder, at sine negle klippet.
4d73dbdead41f06032011.jpg

Hvor tit du skal klippe neglene, er lidt med forskel, fordi hos nogle vokser negle hurtigere end ved andre, nogle har brug for negleklipning hver uge, mens andre kan nøjes med hver anden uge.

Et tip du kan bruge, når du klipper negle på din ilder, det er at give din ilder noget lakseolie (eller Efo-olie) på maven, eller noget andet flydende din ilder elsker. 
Din ilder vil så være optaget af slikke sin olie, alt imens du har fred og ro, til at klippe dens negle. Se venligst billede ovenover for at klippe neglene korrekt.

Vigtigt er også rense dine ilders ører..
4d73ee2c743c806032011.jpg
Det jeg gør med mine ilder, når jeg renser ører:

Jeg køber baby olie UDEN PARFUME, desværre er de fleste babyolier idag med parfume, end ikke vore babyer må leve uden parfume. Dernæst er det naturligvigvis vigtigt du har vatpinde.

Jeg plejer at tage lidt babyolie op i en skål. ligge vatpinde i blød, så de få lov at suge olien op.

Næste skridt er så tage en af gangen, jeg plejer tage mine når de er helt færdige efter leg så er de mest rolige. Jeg tager dem i nakkeskind får at holde dem, for ingen af mine synes at ørerensning er fedt. Kunne de slippe så JUBIII. 

Som sagt tager jeg mine i nakken for undgå de bider, vatpindendende der har suget olie i fra en lille skål bruges så til at rense mine ilders ører

4d74079cbf94b06032011.jpg

På bilede her er det Balle, som får renset ørerne, læg mærke til hvordan jeg holder ham, et fast men ikke særligt hårdt nakke tag er nok, Men rens så langt ind de kan komme med en vatpind, ved tvivl kontakt din dyrlæge og få ham/hende til at gøre det for dig, det samme ved negleklipning.

Vask af din ilder.

Din ilder må max vaskes hver anden anden måned, personligt vil jeg sige hver ½ år, igen op til hver enkelte, men aldrig hver måned for så ødelægger du din ilders naturlige fedt balance i hud.

Din ilder vil elske at få mus og daggamle kyllinger, (kan købes ved fleste dyrhandlere), en gang om ugen, rå ægge blomme (nogen vælger så pasturiseret ægge blomme som must) , personligt bare rå æggebomme fra fritgående høns.

Igen lakseolie og/efo olie vil din ilder elske

Giv aldrig din ilder godbidder eller fodder der indeholder sukker som eks. wiskas. 
Panel title
Antal besøg: 11531

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48186707496643sekunder