Korsaa - Krav til ilderens bur før anskaffelse.
Seneste Nyheder
Ildersiden spørg løs
Balle's side
Wessy's side
Basse's side
Vores ildere i billeder
Mig og mine interesser
Baby's side
Buret !!!!

Ja, buret er meget vigtigt i min verden når taler om ilderen. 

Jeg vil klart anbefale man vælger et såkaldt "ægte ilderbur", men alternativt kan vælges et chinchilla bur eller et papegøjebur. 

Personligt har har jeg haft en del ildere i årenes løb, (overtaget ildere uden papirer og kendskab til alder), ingen har brudt ud af deres burer, men her er et men, min dreng Wessy har bevist stort, at det er da ikke noget problem, selvom mine bor i et 5 etagers ildersikret bur, så ja, vi ilderejer bør sikre os at vores kære ikke kan komme ud selv, hvis/når de er alene hjemme.

                       Hvad er krav til buret til min ilder?

Jeg vil personligt sige, at et bur til en en kanin som eksempel er ikke godt nok, jo som hvis kun for en kort bemærkning ellers ikke.

I buret skal der være følgende, som minimum:

1 hængekøje
1 bakke, der renses helst dagligt (en bakke der er ren = din ilder gider bruge den istedet for hjørner og andre steder). VIGTIGT, brug kun katte grus i din ilders bakke der ikke støver (grundet allergi).
Madskål, alt efter hvor mage ilder så madskåle,(bare mit motto måske, men så behøver de ikke slås).
Drikkeflaske, ligesom med madskåle...(hvor mange ildere)
Hængekøje, ilderen elsker sin hængekøje, bare husk jo flere du har, jo større bør hængekøjen være, for de elsker ligge sammen.

Indretningen af buret: Gerne flere nivuer, egen erfaring er jo flere jo sjovere, gerne drænrør (ring evt kloakmestre i dit område og hør om rester), Tæpper (ligesom dem bi putter os i) på de forskellige niveauer er rigtigt godt.
Nogen siger halm er godt hvis støvfrit mens andre siger nej, personligt ved jeg ikke, men mine får i hvert fald ikke halm. Jeg vil vil ikke løbe den risiko, at mine ildere får allergi.

                                                                                                                 4d6ae7c8e12fa28022011.jpg
 
Panel title
Antal besøg: 10948

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,99835801124573sekunder