Korsaa - Forside
Seneste Nyheder
Ildersiden spørg løs
Balle's side
Wessy's side
Basse's side
Vores ildere i billeder
Mig og mine interesser
Baby's side
Hjertelig velkommen til min side.

Jeg håber du vil nyder dit ophold på siden, som er under stadig opbygning, den er først påbegyndt i dag den 16 februar 2011, så mere vil komme med tiden.

4d8a1570c2fc423032011.jpg
Siden 1998, da jeg fik min første ilder og gennem årene frem, har jeg været ilderejer, derfor denne hjemmeside, da jeg gerne vil hjælpe andre og nye ilderejere. Indholdet er hovedsageligt baseret, på mine egne erfaringer gennem årene.

Min målsætning med denne side, er at give en fælles overordnet viden om disse dejlige dyr, før du køber som første gangs køber. Men andre kan også have glæde af min side.

Der findes rigtig mange gode forums, for ilderejere hvor vi udveksler gode og negative erfaringer, kik under "nyttige ilderlink".

Min personlige bøn til dig, der ikke har haft ilder før, vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at søge viden før du køber en ilder. Det er ikke alle som er egnet at have disse dyr.

Ris og ros modtages gerne, og selvfølgelig vil det være rart med en hilsen i gæstebogen, hvilken du gerne må benytte at skrive ris som ros.
 
Panel title
Antal besøg: 11525

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38164710998535sekunder