Gratis killinger - Forside
I juni måned fik min 2 årige hunkat et lille kuld på 3 killinger. Desværre tabte 2 af 3 kampen om livet og den sidste voksede op som enebarn.

Quentin er en dejlig dreng på 12 uger med fuld fart på!
Hans mor er halvt Maine Coon med et skønt temperament samt flere klassiske maine coon karakteristika. Faderen er ukendt.
For flere billeder kig forbi galleriet - der kan du også se et billede af moderen.

5043ce406a48902092012.jpg

Quentin er sund og glad, legesyg og social. Han er 100% renlig og vant til andre katte. Hans kost har bestået af Royal Canin killingetørkost med lidt tun og vådfoder ved siden af en gang imellem.
Han har fået orme- og loppekur, men mangler fortsat at blive vaccineret, tilset og evt. neutraliseret- et ansvar som nødvendigvis tilfalder hans nye familie.

Interesseret?
Skulle du være interesseret i at få Quentin hjem, eller har du spørgsmål mht. ham eller hans mor, er du/I meget velkommen til at skrive til mig via min kontaktform. Vedlæg dit telefon nummer, e-mail eller mobil nummer og jeg vil vende tilbage til dig indenfor 1-12 timer.

Hvis du allerede har mit mobilnummer er du velkommen til at sende en SMS.

OBS! At passe en kat er heldigvis forholdsvis nemt da de ofte er meget selvstændige dyr. Men der vil uden tvivl opstå situationer hvor man får brug for hjælp. Derfor har jeg lavet en side dedikeret til at besvare sådanne ting.
 
Panel title

© 2018 killing

Antal besøg: 50

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74669098854065sekunder