KennysOSO - Logbog
Feb
3
2011

Onsdag

I dag har jeg snakket med min vejleder også er jeg gået i gang med at besvare min problemformulering.

Feb
3
2011

Torsdag

I dag har jeg arbejdet videre på min problemformulering og færdiggjort den. også er jeg gået i gang med min rapport og er kommet godt i gang med min rapport, så er snart færdig med min rapport. og så har jeg fundet ud af at jeg skal interviewe min far i morgen. 

Feb
3
2011

Fredag

I dag har jeg været til møde med min vejleder, hvor jeg har fundet ud af en masse ting, som også skal være med i rapporten, som jeg ikke vidste før. i dag har jeg også fået interviewet min far og fået svar på alle mine spørgsmål. jeg er gået i gang med at lave videre på mit kreative produkt, hvilket er at lave min hjemmeside og så er jeg gået i gang med at skrive nogle af de ting som jeg har fået af vide i dag af min vejleder.

Feb
3
2011

Lørdag

I dag har jeg arbejdet videre på mit produkt og lavet så meget om muligt på produktet. Jeg er også næsten næsten færdig med min rapport. På mit produkt, som er en hjemmeside har jeg fået skrevet noget mere og sat flere billeder ind.


Feb
3
2011

Søndag

I dag har jeg arbejdet videre på mit produkt og lagt billeder ind, og så har jeg fået skrevet noget mere ind i produktet. Jeg har også fået skrevet noget mere ind på min hjemmeside. Jeg har også fået lavet de aller sidste detaljer i rapporten og rettet den igennem.

Feb
3
2011

Mandag

I dag har jeg snakket med min vejleder om min rapport, hun synes at det hele var blevet rigtig godt, det eneste som jeg ikke lige havde gjort rigtigt var at jeg ikke havde fået sat en lille smule af det i rigtig rækkefølge. I dag har jeg fået sat en masse billeder ind på min hjemmeside af min fars værksted, på billederne er der nogen maskiner på, som jeg har skrevet hvad kan. Jeg har også sat nogle billeder ind af nogen reservedele, jeg har rettet hele hjemmesiden igennem, så det hele er samme skrifttype, størrelse og samme farve skrift. Jeg har også snakket med min far om hvilket af hans værktøj jeg må låne og har tænkt på hvilket jeg gerne vil låne.

Feb
3
2011

Tirsdag

I dag har jeg afleveret min rapport og tænkt på hvad der skal være på min messestand. Jeg har også færdiggjort mit produkt, som er en hjemmeside. jeg har også lavet en del på min messestand, hvor jeg har lagt en del billeder på.

 
Panel title

© 2018 kennysoso

Antal besøg: 79

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29652404785156sekunder