Keelia´s Hellig Birma - Theodor
   

Theodor...

Jordens lille kæreste væsen - en guldhamster af dimensioner...;o)

I november 2010 fik vores søn ansvaret for guldhamsteren Theodor - et lille hidsigt bæst, som vi købte hos en dyrehandler i Slagelse. Set i bakspejlet så er det nok sidste gang vi har taget sådan en opgave fra en dyrehandler - næste gang vi køber hamster bliver det ved privat opdrætter...

Nå, men alt i alt lever vores søn meget stort og flot op til sin rolle som dyrepasser for den lille Theodor, for selvom han har siddet adskillige gange i fingerspidserne og har bidt ham til blods, så har han ikke mistet hverken mod eller tålmodighed, hvilket så betyder, at Theodor i dag kan håndteres af vores søn uden problemer, (men også kun ham) og vi andre kan få lov at pette ham lidt forsigtigt på hovedet...;o)

I går (den 27. januar 2011) syntes vi så det var tid til lidt foto så vi kunne få ham på hjemme siden sammen med de andre dyr vi bor sammen med...;o)

Theodor er født den 23. september 2010 - han var ganske lille da vi kom hjem med ham og i dag er han vokset pænt - men han er også ret glad for mad - og fik han lov ville jeg gerne vide hvor mange pakker rosiner den lille fyr kunne gemme i sine kindposer griner...

Og herunder er der så lidt tidsfordriv til dig der er nysgerrig nok...;o)

Vi er godt bevidste om at billedkvaliteten ser forringet ud - men er der nogen der aner hvor hurtig sådan en lille guldhamster i virkeligheden er? Det er faktisk umuligt at knipse et godt foto - så det er ren held hvis vi finder et pletskud...;o) Håber i nød turen gennem Theodors side...;o)

 

Copyright © Keelia´s Hellig Birma

 
Panel title
Antal besøg: 5126

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32546186447144sekunder