Keelia´s Hellig Birma - Theodor & Dorit
                                       Theodor & Dorit...

UPDATE MED BILLEDER NEDERST....;o)

Theodor og Dorit blev sat sammen igen, Torsdag den 14. juli 2011. Det lykkedes Theodor at bestige Dorit og der er nu lørdag den 30. juli 2011 kommet ikke mindre end 11 små tilsyneladende velskabte børn til verden...

Det er svært at tage billeder af de små da Dorit er en MEGET omsorgsfuld mor, som er meget dygtig til at tage sig af sine småere... Men lidt har vi fået ud af det...;o)

Her på billedet ovenover ses de små lyserøde klumper da de kun var ganske få timer gamle lørdag den 30. juli 2011.

Den stolte nybagte mor - lige da hun har født, allerede med smuk slank skikkelse igen - desværre nåede vi ikke at få et af hendes tykke flotte mave - men det siger vel alt at hun ikke kunne kravle op på hylden som er 7 cm oppe og den plejer hun at springe op på som om det ikke er noget...;o)

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Ungerne her fotograferet i dag torsdag den 4. august, nu med aftegninger, en smule pels og små bisser i munden...;o)

Lidt info om Dorit fra hun blev parret til hun fødte - skrevet af min søn som jo er den stolte ejer af de små kære pus...;o)

Dorit blev parret torsdag 14/7

Dorit vejede:

Fredag 15/7 120 g

Tirsdag 19/7 161 g

Torsdag 21/7 164g

Fredag 22/7 166g

Onsdag 27/7 171g

Formodet vægt før fødsel 190g

Fødslen gik igang lørdag 30/7 imellem 14.00 - 17.00 - kl.19.00 konstateret 11-13 nyfødte unger, mor børn har det godt.

Søndag 31/7 - Børnene har været vilde for at få mælk hvergang moderen gik ud skulle ungerne altså med og faren har ikke kunnet falde i søvn.

Mandag 1/8 - Mor Dorit må ikke bevæge sig ud af reden for at få noget at spise fordi ungerne

skal have mælk ellers har mor og børn det godt.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Update 11/8-2011

Så er der igen taget lidt billeder af de kære små - de vokser godt til og det varer nu ikke længe før de åbner deres små øjne og kigger ud i verden... Ufatteligt at tænke på de snart er 14 dage gammel, og inden vi ser af det er de nød til at blive skilt fra deres mor hvilket lige nu virker helt skørt da de stadig er små og lettere hjælpeløse uden hende...

Men selvom de ikke har "fået øjne" endnu - så er de begyndt at tumle rundt i kassen og alle som én bliver de håndteret dagligt lige nu så de bliver håndtamme inden de skal rejse hjemmefra...;o)

Der er stadig 11 børn og de ser ud til at blive trefarvet de fleste af dem, altså en god cocktail af mor og far...;o)

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Update 17/8-2011

Ugerne går, ungerne vokser, de har nu alle åbne øjne og alle piler de til Dorits store bekymring og fortrydelse rundt i hele buret dagen lang... Det er vildt hyggeligt og et rigtigt familieprojekt med disse hamster unger. Vi har i går talt dem op, der er 6 piger og 5 drenge.

Deres ører mangler at komme med ud, men ellers ligner de nu små komplette hamstere, bare i vilde miniature udgaver... ;o)

Om 1½ uge er de efter kalenderen klar til at blive taget fra deres mor og blive skilt op i køn. Ugen efter altså fra lørdag den 3. september er de klar til at flytte til deres nye hjem. Det bliver først til mølle når de er klar, jeg vil ikke lade en bestemt reservere da de hele tiden forandrer sig og jeg ikke kan hitte rede i så mange unger.

Så skulle du sidde og have en inderlig lyst til at hente en lille 5 uger gammel Guld hamster fra 3. september og frem, så er du velkommen til lige at sende mig en mail, så sender jeg mit tlf nr så vi kan træffe yderligere aftale. Hamsteren er selvfølgelig så håndtam som vi kan nå at gøre den, og så er det derfra dit job at arbejde videre med den. Vores voksne hamstere er helt håndtamme og rigtig søde. Dorit har været en god mor og alle unger har da også allerede nu et fantastisk temperament.

Vi håber selvfølgelig at vores kære små kommer ud til rigtig gode hjem, for vi kan jo ikke beholde dem alle sammen, det er jo rigtig mange bure da Guld hamsteren ikke er et særligt socialt dyr er de nemlig ikke egnet til at gå sammen og skal derfor gå i hvert deres eget bur... Det giver RIGTIG mange bure...;oS

Jeg tager lidt nye billeder og ligger på her de kommende dage...Så skete det - Theodor og Dorit blev sat sammen lørdag den 2. april 2011 kl 8.30 - de gik lystigt til sagerne og efter 30 minutters hygge så fik Dorit nok og Theodor blev sat på plads hvorefter vi måtte skille dem fra hinanden igen...

Resultatet forventer vi om ca 16 dage fra i dag - altså omkring 18. april 2011...

Billeder skal nok følge når tiden er ved at være inde af den trinde Dorit og de små ny når de kommer til verden...;o)

Her lige et foto af de to kærester...;o)

OPDATERING (22.maj 2011) - Der blev ikke noget ud af denne paring så vi prøver igen når de to unge venner er friske på det... Det er jo kun til hobby...;o)

 

Copyright © Keelia´s Hellig Birma

 
Panel title
Antal besøg: 4830

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4959011077881sekunder