Karolines Vidunderlige Hobby - Gør det selv :3
Personlige chokolader!
4cbf15b55131520102010.jpgGør chokoladen mere personlig ved at fjerne indpakningspapiret og erstatte det med dit eget design. Fotografen Elizabeth Messina valgte til sit eget bryllup at printe sine egne yndlingsfotografier ud og bruge dem til at pakke chokoladerne ind. Både i sig selv og på række ser de blærede ud. Du kan også printe dine egne favorit feriebilleder og designs ud :D

Lanterner til fyrfadslys!4cbf1b5b40b7f20102010.jpg4cbf1c4890a0b20102010.jpg
De er så geniale, de her lanterner! Jeg elsker især kalkepapiret. Jeg kan bedst lide det helt enkle og hvide, så kan jeg altid printe et flot mønster på. Hvis jeg får tid, vil jeg lave en hel klase af dem her i weekenden, eller måske næste weekend? xD De vil garanteret se VILDT flot ud hængende fra grenene eller fest-teltet, når først vejret er til lidt sommerfest – og mon ikke de vil komme til at se helt fantastiske ud om aftenen, hængende fra træerne?

Til projektet er det vigtigt at bruge batteridrevede fyrfadslys i stedet for de almindelige, for ikke at risikere brand. Det gode er, at de kan holde i mange, mange timer, så man slipper for at skulle skifte dem ud hver fjerde time og så oser de heller ikke hvis man bruger dem indendørs… og sidst men ikke mindst, så skal man ikke rode med ledninger, som det er tilfældet med lyskæder. De findes efterhånden til priser mellem en 10er og en 20er – de helt billige er dog alt for gule i farven efter min smag!! Materialerne der bruges til projektet er så enkle:
a: et LED (batteridrevet) fyrfadslys
b: stifter
c: stofbånd
d: kalkepapir (vellum)
e: dobbeltklæbende tape
f: synål og tråd
g: papirblomster til at dekorere hanken med
h: nål til at prikke monogram ud
i: udskrift af monogram

Kalkepapiret klæbes fast til fyrfadslyset med det dobbeltklæbende tape, hvorefter stifterne bruges til at hæfte stofbåndene fast. Hanken kan eventuelt dekoreres ved at sy små blomster på. Den fine detalje med monogrammet opnås ved at prikke hul i papiret, ved at bruge et udskrevet monogram som skabelon.

 
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 36781

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33118987083435sekunder
Latest News
Fotoer taget af mig selv!