Jonas Dalgaard Bach's konfirmation - Min takketale

Kære Mor, Far og alle mine gæster

Nogen stor sangskriver eller taler er jeg jo ikke. Men et par ord kan jeg nu godt sige.

Jeg vil starte med at sige tak til jer alle, fordi I gad komme og fejre denne dag med mig.

Tak for alle de gode gaver (også for dem, jeg ikke har fået åbnet endnu). Dem er jeg virkelig glad for.

Jeg vil også gerne lige sige tak til min lillesøster, fordi du har været der og har givet mig mange sjove og fede oplevelser og minder. Og så var jeg jo også lige så heldig at få en lillebror lige inden konfirmationen.

Men en helt speciel tak ønsker jeg at give til min far og mor som gav mig en herlig barndom fyldt af omsorg og kærlighed. Tak fordi I altid har været der for mig i alle årene, og jeg kan ikke sige andet, end at I har været gode forældre. Sommetider var jeg slem og gjorde måske nogle ret dumme ting, men jeg fik altid tilgivelse. I dag er en stor dag i mit liv, og jeg er godt på vej til at blive voksen med mange spændende år foran mig. Jeg håber på, at jeg kan gå den rette vej. Jeg trænger sikkert til mange gode råd på vejen fra både mor far, men jeg håber også, at I vil respektere mine valg. Uanset hvad, vil jeg altid huske vejen hjem, når jeg trænger til at få et klem.

Nu er I vel også ved at være trætte af at høre på mig, så til sidst vil jeg gerne have, at I hjælper mig med at synge en sang for mor og far.

EFTER VI HAR SUNGET:

>Til sidst vil jeg udbringe et hurra for min mor og far. Så hvis I lige vil rejse jer op og råbe et højt hurra.

MOR OG FAR LÆNGE LEVE...

 
Panel title
Antal besøg: 136

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62309098243713sekunder