Ibenslykke - Honningglaseret nødder
Perkefte til müsli eller bare som snack nødder

4f66e54d0341d19032012.jpg
De bliver ved med at ha' en smuk blank overflade.

  • 1 dl. vand
  • 1 dl. honning
  • 400 g. nødder - f.eks. mandler og hasselnødder

Sådan gør du:
hæld alle ingredienserne op i en tykbundet gryde og skru' op på middel varme.
Når honningen er smeltet skal nødderne lige ha' et par minutter mere under omrørning.

Hæld de nu honningglaserede nødder ud på noget bagepapir om lad dem tørre i et par timer

De vil dog forblive klisterede, så opbevar dem i en lufttæt beholder og ha' tålmodighed når du skal skille dem ad.

Jeg har f.eks. brugt honningglaseret mandler til sådan nogle her

4f66e7a70931e19032012.jpg
Kransekage hapsere med honningglaserede mandler. 
 
Panel title

© 2017 ibenslykke

Antal besøg: 1845

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,37163686752319sekunder