Ibenslykke - Hjemmelavet müsli
Det smager bare bedre end det købte

4f66d3bb1908719032012.jpg

  • 75 g. groft hakkede mandler
  • 25 g. groft hakkede hasselnødder
  • 200 g. havregryn
  • 100 g. kokosmel - hvis man ik er så glad for kokos, så ta' 50 g. fra
  • 50 g. groft knust cornflakes
  • 100 g. mørk groft hakkede chokolade
  • evt. 50 g. rosiner (kan erstattes med grofthakkede banan chips)

Sådan gør du:
start med at riste mandler, hasselnødder, kokosmel og havregryn enkeltvis.
Grovhak mandlerne, hasselnødderne og chokoladen.
Med hænderne, knus cornflakes og bland alle ingredienserne og kommes i lufttæt beholder.

Denne müsli kan laves til de mest vidunderlige müslibarer

  • 110 g. honning
  • 250 g. hjemmelavet müsli

Sådan gør du:
Honningen kommes på en varm pande (pas på det ik brænder på), når honningen er godt flydende kommes müslien ved, drej og vend massen ofte til det hele er godt klisteret. Massen hældes op i en form foret godt med bagepapir, formen skal kunne være under pres længe, så her anbefaler jeg en rullepølsepresse, har du ikke sådan en kan det f.eks. klares med to forme som stables oven på hinanden og på den måde presses sammen. Det vigtigste er at massen stilles i køleskabet under pres, ellers falder det fra hinanden.

Mit allerførste forsøg med müslibarer var med to identiske forme som jeg forede godt med masser af bagepapir om hele massen, stablede dem oveni hinanden og pressede godt til, satte det i køleskabet og satte alle de tunge ting i køleskabet oveni den øverste form, og hver gang jeg kom forbi køleskabet stak jeg hænderne ind og gav formene et ordenligt klem, og de endte med at være rigtig fine.

Efter et døgn på køl er de klar til at skære ud i passende størelser

- velbekomme.
 
Panel title

© 2017 ibenslykke

Antal besøg: 1850

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54903411865234sekunder