Ibenslykke - Hjemmelavet Nutella
Hvorfor købe det, når du kan lave det selv...

4f8db95e2937b17042012.jpg

  • 100g. hasselnødder
  • 100g. mørk chokolade, 70%
  • 50g. sukker - jeg har brugt rørsukker
  • 2½dl. helt frisk piskefløde


Sådan gør du: Tænd ovnen, 175 varmeluft.
Hak chokoladen i en blender, stop den og bland sukker i. Smid hasselnødderne i et ildfastfad og smid dem i ovnen i ca. 10 min. Ta' nødderne ud af ovnen, lig' dem i et viskestykke og "nus" skallerne af, og hæld så de stadig varme hasselnødder i blandingen. 
Kør blenderen til massen er jævn, hæld så langsom fløden i massen imens blenderen stadig kørere.
Massen er nu helt flydende, den skal hældes i lufttæt beholder og stilles i køleskabet.
Nutellaen kan desværre kun holde sig i en uge, men den smager himmelsk.
-velbekomme.
 
Panel title

© 2018 ibenslykke

Antal besøg: 1873

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31106495857239sekunder