Ibenslykke - Hjemmelavet æggesalat
Det er let og lave, og smager meget meget bedre end det købte.

4fa7896f638ff07052012.jpg

  • 4 - 5 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. Dijonsennep - den fine af slagsen
  • 1 tsk. karry
  • en hel bakke karse
  • 1 syltet agurk
  • 4 hårdkogte æg
  • salt og peber

4fa78ccf999f007052012.jpg

Sådan gør du: Start med at koge ægene 
(jeg gør det at jeg ligger ægene i et enkelt lag i en gryde, hælder vand i så det dækker, tænder komfuret på fuld knald og lader vand og æg koge op sammen. Når vandet koger, så slukker jeg komfuret, ligger et låg over æggene og lader det stå i 22min. Så bliver mine hårdkogte æg perfekte)
Grovhak de nu kolde hårdkogte æg. Skær den syltede agurk i små bitte bitte tern, og klip karsen.
Bland mayoen, sennep og karry godt sammen, og bland resten af ingredienserne i.

- Velbekomme.
 
Panel title

© 2017 ibenslykke

Antal besøg: 1849

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0506019592285sekunder