Shaggy Arts - Forside
Image and video hosting by TinyPicMotivationsbrev, samt vurdering fra tegnelærer Johnny Zeuthen.


 

Kommentarer fra animator Johnny Zeuthen :

Liva Stubbe Teglbjærg har fulgt min tegne og animations-undervisning i et år, og har gennemgået de grundlæggende principper indenfor tegning, der skulle gøre hende klar til at ansøge på jeres skole. Hun er dygtig, præcis og moden for sin alder, og viser en helt klar begejstring for mediet.

Ligesom mine to andre elever, der er kommet ind på jeres skole, har Liva den ekstra finesse og eftertanke, som gør hende til kunstner. Hun er lærenem og åben for udfordringer. Hun har absolut min varmeste anbefaling.

                                          

Venlig Hilsen Johnny Zeuthen

 


Motivations Brev


Det kan være svært for mig at beskrive hvor min inspiration kommer fra, da det som regel er noget meget spontant som pludselig opstår i mig i en tilfældig forbindelse. Nogle gange er det et stykke klassisk musik, en drøm man har drømt og andre gange er det en bog.

Mit største forbillede, hvis man kan kalde det dét, er Pixar, og dermed folkene bag deres film. Alligevel ved jeg ikke om jeg vil samle Pixar under min liste for inspirationskilder, for det de laver er altid så genialt og originalt, at jeg godt kan sidde tilbage med en følelse af at det bare ikke kan gøres bedre. 

Jeg har altid drømt om at arbejde med skuespil, teater, kunst og film, og animation synes at være i stand til at kunne samle alle mine grene sammen. Men drømmen stopper ikke der. Mens jeg gik på gymnasiet og på HF gik det stille og roligt op for mig hvor meget jeg nød, at holde trådende sammen i en medieproduktion, og hvor god en rolle jeg befandt mig i som instruktør. Så der sætter jeg bestemt mit ambitionsniveau. At få lov til at være med til at skabe helheden, må være det ypperste.

Oprindeligt ville jeg have søgt ind på jeres uddannelse med det samme efter HF, men jeg måtte indse, at mine evner godt kunne bruge et år ekstra til at blive finpudset, inden jeg søgte ind. 

Men som ægte kunstner bliver man vel aldrig helt færdig med at lære, og jeg ved at jeg har meget at lære endnu, men min begærlighed for at lære mere er lige så stor som den hele tiden har været.


Jeg gik til tegneundervisning hos Johnny Zeuthen i et år, og nu føler jeg mig endelig klar til at søge ind på jeres skole. Det var fra starten klart for mig at det var på Karakter Animations linjen jeg ville søge ind, fordi det altid har været karakteren i alle mine tegninger, som har været det mest essentielle.


Som medieinteresseret ser jeg selvfølgelig en masse film og har da også fulgt med i et par teenage-serier eller to. Min yndlings genre er gyserfilm, og for nyligt blev der produceret en amerikansk gyserserie, kaldet "American Horror Story", som er den første serie jeg nogensinde har set til ende. Grunden til jeg blev fanget af den, var klart fordi det var det klassiske og psykologiske gys serien baserede sig på.

Derudover, i en anden genre, er der film som "What's eating Gilbert Grape"; fordi den formår at tage noget helt normalt fra virkeligheden, og så putte så meget morale i at man kan sidde og græde over det efterfølgende. Dette synes jeg også Pixars "UP" formår, og dermed kommer den også på hylden blandt mine yndlingsfilm. Derudover elsker jeg at se underlige film, og film som Ghost World og Shortbus er meget mindeværdige. 

Af animationsfilm så jeg i en overgang meget "Howls' Moving Castle" og "Spirited Away", men Hayao Miyazaki's film, kan i den lange ende, desværre godt virke en smule søvndyssende, og så vendte jeg tilbage til Pixar. "Monsters Inc.", "Finding Nemo" og "Tangled", er film som jeg kan se igen og igen og igen. 

Når man så piller Pixar fra og kigger på mine favorit tegnefilm derudover, ligger "Mulan" på en klar førsteplads, med sin 1. klasses humor. 

"Ice Age", "Tarzan", "Mads og Mikkel", "Sinbad" og ikke minst "How to Train Your Dragon".

Og listen forsætter i uendelighed vil jeg tro. 

Af bøger har jeg en stor forkærlighed til Fantasy. Fantasy giver mig lov til at flygte fra den virkelige verden og lege ridder i et fuldkommen fremmed. Jeg har sjælendt læst andet end fantasybøger, og kan heller ikke lige komme på nogle specifikke titler. 

"Daughter of the Forest" af Juliet Marillier, er en fantastisk bog om kelterne, og så godt kombineret med H. C. Andersen at jeg ikke var i stand til at slippe den før den var læst fuldkommen til ende. 


Både da jeg gik på HF og Gymnasiet havde jeg mediefags undervisning, og jeg har vedlagt de to mediefags produktioner som jeg har været med til at lave.

 

Venlig Hilsen Liva Stubbe Teglbjærg

 
Panel title
Antal besøg: 6455

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,4848518371582sekunder