hermione - Sirius Black
March
6
2010

Sirius

Fulde navn: Sirius Black

Familie: stammer fra en slægt af stolte fuldblodstroldmænd som i forbindelse med deres renblods-overbevisning traditionelt har tilknytning til Mørkets kræfter og Voldemort. Hans lillebror ----- sluttede sig til Voldemorts Dødsgardister, men prøvede at trække sig ud igen, og blev derfor myrdet. Da familien Black ved giftermål er relateret til stort set alle de andre gamle troldmandsslægter, er Sirius også i familie med både familien Weasley og Tonks.

Udseende: Høj og tynd, og ganske bleg efter sit lange fængselsophold og al den tid han har levet i skjul. Han har langt sort hår, og var engang en smuk ung mand, men er nu ganske hærget af sit ophold i Azkaban.

Beskrivelse: Enormt venlig, men mærket efter sit lange ophold I Azkaban. Han tager sin pligt som Harrys gudfar meget alvorligt, og vil gøre alt for at beskytte Harry.

Tilholdssted: Han har siddet I Azkaban (troldmandsfængslet) i tolv år og er nu på flugt, og skifter derfor jævnligt skjulested. Han har både holdt til i en klippehule ved Hogsmeade samt et sted under mere eksotiske himmelstrøg. Sin sidste tid tilbragte han i sit fædrene hus, på Grumsteds Plads nr. 12.

Venner: hans gamle ven Remus Lupus, sin gudsøn Harry og hans venner Ron og Hermione, Dumbledore, samt tidligere James Potter (hans bedste ven som nu er død) og dennes kæreste/kone Lily Potter og Peter Pettigrew, der har vist sig som en forrædder.

Fjender: Alle der vil Harry noget ondt.

Yndlingsbeskæftigelse: At være sammen med Harry.

Største ønske: At hans uskyld må blvie bevist, så han kan stoppe sin flugt og Harry kan flytte ind hos ham.

 
Panel title

© 2018 hermione

Antal besøg: 11864

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39505696296692sekunder