hermione - Rubeus Hagrid
March
6
2010

Hagrid

Fulde navn: Rubeus Hagrid

Familie: Hans mor var kæmpekvinden Fridwulfa og hans far var en almindelig lille troldmand. Faren døde da Hagrid var dreng, og hans mor var allerede forsvundet inden da. Han har desuden en lillebror ved navn Graup, som er helt kæmpe.

Udseende: Han er dobbelt så høj og mindst tre gange så bred som en almindelig mand, har langt, sort, viltert hår og et skæg der skjuler det meste af hans ansigt, så man kun kan se hans sorte øjne under de buskede øjenbryn. Han har altid en stor frakke på, der virker som om den kun består af lommer.

Beskrivelse: Enormt venlig, men har en forkærlighed for monstre, som han synes er meget nuttede. Han drømmer om at få en drage.

Tilholdssted: Er oftest at finde et eller andet sted på Hogwarts, de omkringliggende grunde, i den forbudte skov eller i sin egen hytte på skolens grunde. Nogen gange er han ude i ærinder på Dumbledores vegne rundt omkring i den magsike verden, men det sker dog heller ikke sjældent at han kan mødes påen af kroerne i Hogsmeade, i fuld gang med at drikke sig fuld.

Venner: Harry, Ron, Hermione, Dumbeldore, de fleste af lærerne og eleverne og hvem der ellers kender ham.

Fjender: Lucius Malfoy, der altid prøver at få ham fyret, samt alle som ikke bryder sig om Dumbledore eller vil Harry noget ondt.

Yndlingsbeskæftigelse: At være sammen med Harry, Ron og Hermione, at fremavle nye monstre og at drikke sig fuld.

Største ønske: At få sin egen drage.

 
Panel title

© 2018 hermione

Antal besøg: 11865

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50785183906555sekunder