hermione - Mørkets tegn
March
6
2010

Mørkets tegn

Voldemorts tegn er et dødningehoved med en slange ud af munden, og det kaldes normalt Mørkets Tegn. Om det er et, han selv har designet, ved vi ikke med sikkerhed, for det kunne lige så vel være et af Salazar Slytherins tegn, som han har adopteret. I hvert fald ses der en tilknytning til Slytherin idet det hentyder til Slangehvisker-evnerne, der jo som bekendt er en arv fra Slytherin.

Selve billedet med slangen ud af munden genfindes også hos Salazar Slytherins statue i Hemmelighedernes Kammer. Her har basilisken, slangernes konge, sin rede i statuens mund, og basilisken der glider ud af Slyterins mund, kan sagtens have været Voldemorts udgangspunkt for valg af mærke.

Mørkets tegn kendes bedst fra to specielle sammenhænge. Først og fremmest bruger Voldemort det til at (brænde)mærke sine tilhængere, Dødsgardisterne. Det er et fysisk mærke på venstre underarm, som gør at Dødsgardister altid kan kendes. Mærket forsvinder aldrig, men aftager eller vokser i tydelighed i takt med Voldemorts kræfter. Hvis Voldemort rører ved Mørkets Tegn på en af sine tilhængere, hidkaldes alle de andre med det samme. Med mærket indikerer Voldemort sit ejerskab over de folk som har valgt at slutte sig til ham.

Den anden anvendelse er den som spreder størst frygt i troldmandsverdenen. Hvor der er blevet dræbt i Voldemorts navn, sendes Mørkets Tegn nemlig op i luften for at markere stedet, så ingen er i tvivl om hvad der er sket. Denne version af Mørkets Tegn fremkaldes med trylleformularen "Morsmordre", som (ideelt set) kun er kendt af Voldemort og Dødsgardisterne.

 
Panel title

© 2018 hermione

Antal besøg: 11920

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31663799285889sekunder