Habbo Labs - Nyheder
Nov
16
2009

Skriv en overskrift

Vind "54" skilt i quizzen om DINE rettigheder

Nov
16
2009

Skriv en overskrift

Infobus mandag kl. 13.30 - 14.30 med Børns Vilkår

habbo_flyer_2.gif

Du har ret til at have din egen mening, og den skal respekteres!

Alle børn har ret til at give udtryk for en mening, og krav på at denne mening respekteres.

Det betyder, at du har ret til at blive hørt både i familien, i skolen, i fritiden – ja alle de steder, hvor du færdes. Det er ikke ensbetydende med, at du har ret i det, du siger, - men ret til at blive hørt.

Føler du dig hørt derhjemme, i skolen og blandt dine kammerater? Og bliver din mening respekteret. Føler du nogen gange, at din mening ikke tæller, når du diskuterer med dine forældre, lærere eller kammerater? Hvordan får du det så? Er du selv god til at høre og respektere andres mening?

FNs børnekonvention, som er en slags lov for børn, fylder 20 år på fredag. Det fejrer Børns Vilkår ved at diskutere børn og unges rettigheder i infobussen hele ugen. Mandag mellem 13.30 og 14.30 diskuterer vi din ret til at have din egen mening.

Du kan også læse mere om børns rettigheder på www.bornenettet.dk.

Nov
12
2009

Slut med Habbo Børs

 

 

Slut med Habbo Børs
De er nu ikke længere til at finde i kataloget!
Skrevet af 
Iceworld [Chef Journalist] | 09-11-09 11:33
Idag ved 11 tiden lavede Habbo Hotel en lille opdatering. Det betyder at du ikke længere kan købe  guldbarre m.m. i kataloget.

Opdatering
Den opdatering som fandt sted på Habbo Hotel idag betyder desværre at, man nu ikke længere kan købe Guldbarrer, Pengesække og guld-, sølv-, og bronzemønter. 
Meningen med dette er, at Habbo Staff vil prøve noget nyt, og det er desværre gået ud over de højt elskede, Guldbarrer m.m. Indtil videre er dette permanent. Og indtil videre, vil de ikke komme tilbage, medmindre Habbo laver endnu en opdatering så de kommer tilbage.. Hvilket vi må håbe de gør.

Ingen kan veksle i dag!
Habbo staff har dog også lavet en lille detalje. For at gøre brugerne opmærkesomme på at de altså ikke kan købes igen, har de valgt at deaktivere veksle funktionen, for at gøre os opmærkesomme på at, de kan altså ikke købes igen, og man burde tænke sig en ekstra gang, før man gør det. Dette er kun i dag! (Mandag d. 9 november). Dog fra imorgen, vil man kunne veksle dem på normal vis igen.

Dog kan man altid vælge at beholde Guldbarrene, Pengesækkende osv. De bliver ikke fjernet. Dog hvis du veksler dem, vil du ikke kunne få dem, medmindre du vælger at bytte dig til dem.
 

Nov
12
2009

Info Bussen.

Infobus
Chat med Red barnet

Skrevet af  
Iceworld [ Staff ] | 11-11-09 20:21
Som så mange gange før, kommer den populære Infobus på besøg på Habbo igen. Denne gang kan du chatte med Red Barnet om mobning via nettet og sms!

Infobus
Har du prøvet før at få ødelagt din dag, ved at få en tarvelig sms eller en tarvelig besked via nettet? Denne gang kommer infobus for at chatte med Habboerne om netop dette emne. Hvis du har prøvet og blive udsat for dette, eller du har prøvet det, kan du chatte med Marianne Pihl fra Red Barnet. Inde i Infobussen kan Habboerne også snakke om, hvad der skal til for at stoppe dette, og få en sikker adfær på nettet.

Det er ikke alle unge der tænker sig om, før de skriver en besked på nettet eller sms. Mange gør det fordi de er uvenner, eller fordi de ikke syntes om personen.

Regler i Infobussen
Reglerne er de samme, som de altid har været. Staff lukker kun en lille gruppe Habbo'er ind ad gangen, så der er større mulighed for at få en personlig og åben snak. Til gengæld har Habboerne ikke så lang tid i bussen, så det gælder om at koncentrere sig og være seriøs, hvis du vil have det bedste ud af det. Forstyrrer du samtalen, bliver du smidt ud med det samme, så det ikke går ud over dem, der gerne vil tages alvorligt.

Nov
12
2009

Ekstra Bladet udtaler sig om habbo.

Skrevet af Iceworld   [Chef Journalist] | 11/3 2006 02:50

Idag har Ekstra Bladet en artikel om, at Habbo er en stor fuskeverden.. hvor børn bliver "rullet" i det uendelig - og hvor børn bruger uendelig mange penge.

Min datter er på Habbo - og hun ELSKER det. Men vi har også være alle reglerne igennem.

habbo.jpg

Min datter må gerne bruge sine lommepenge på Habbo, hvis det er det, hun vil. Men hun ved godt, at hvis hun lægger dem på Habbo, så kommer der "kun" møbler ud af det. Pengene er i mine øjne tabt - men det er det ikke for hende - for hun ELSKER at bygge smukke værelser op.. og bruge dem efterfølgende.

Aftalen herefter er så, at man IKKE giver sine møbler væk. Hvis man giver et møbel til et andet menneske, skal man forvente, at møblet er tabt, uanset hvad den anden siger. Hun HAR foræret en stol væk i den forventning, at hun fik noget andet, som aftalt - men stolen var væk.. Og dermed var lektionen lært.

Indimellem har een af hendes aller nærmeste veninder på Habbo fødselsdag - og så forære hun hende en lille ting - men vi taler meget om hvad tingene koster og vi bruger meget tid på sætte tingene i relief. "Den sofa er en uges lommepenge" f.eks. Det gør en lille pige NOGET mere sparsommelig.. Det der med, at forære en veninde noget, der har taget min datter 1 uge at spare sammen til, er ikke rigtig morsomt.

Det ER problematisk, at tingene er så dyre - og at det er børn, der sidder på købeknapperne. Men jeg forstår ikke, at forældre, lader deres børn betale NOGETSOMHELST over mobiltelefonen, uden forældrene har styr på det. Min datter har et månedligt rådighedsbeløb på telefonen på 100 kr maks - (hun bruger i gennemsnit 50 kr) og hun ville aldrig nogensinde købe ringetoner, møbler i Habbo eller noget som helst andet, uden at spørge mig først. Hvis hun vil stemme i en sms-konkurrence (som TV2 Scenen er din) spørger hun først. Hun ved godt, det koster ekstra - og at det er mor og far, der skal betale. Hun kan også så godt spørge om lov, for jeg går igennem hendes telefonregning hver måned, for at tjekke, at hun ikke sidder og snakker med en eller anden i Rumænien - eller at der er andre, der kunne finde på at udnytte at min datter kun er 10 år. Hvis jeg opdagede at hun købte ting over mobilen, som jeg ikke kendte til, ville jeg have en alvolig snak med hende.

Det er den kontrol, der er nødvendig, for at børnene kan fungerer i Habbo (og på resten af nettet) - i mine øjne.

Men pengene er slet ikke det vigtigste på Habbo for min datter. I øjeblikket er hun "ansat" som præst af en anden habbo-borger (hun får naturligvis ingen løn - dette er en LEG) Her sidder hun så og vier alle sine med Habboer. En leg habboerne kan bruge timevis på - og min datter NYDER sin rolle.

Sidste uge havde hun lavet et cheerleadinghold, hvor de var 5 piger, der hver dag "trænede". Det, legen er baseret på, er chat og på deres små figurer. Møblerne - de ting, der koster penge, - er "bare" omgivelserne.

Nov
12
2009

MTV Transistor værterne chattede på Habbo.

Skrevet af  Iceworld [Chef Journalist] |  12.11.09 13:29

Christine Roloff & Mattias Hundebøll
Mattias og Chrstina er igen på banen med deres skarpe holdninger og byder på forskellige musik-genre fra alle kanter, ekslusive interview med danske men også udlandske artister og bands, sjove og skæve indslag, og selvfølgelig en masse spændende koncurrencer.

Mattias & Christine chattede på Habbo.
Christine Roloff og Mattias Hundebøll er værter på det kendte musikprogram Transistor, som du kan se hver dag kl 10.00 og kl. 14.30 på MTV.
I tirsdags inviterede Guccimama dem på besøg her på Habbo kl 16-17,
hvor i kunne chatte med dem om alt musik. Det foregik i det flot pyntede Ema09 Teater. Du kunne også kigge ind i Transistor Studiet.
Her er nogle af de spørgsmål der blev stillet, samt svarene:


Guccimama's besøgene:
Her på det sidste, og før det har Guccimama inviteret en masse "kendte" på besøg her på Habbo. Hun kalder det også VIP Besøg.
I November 2007 kom David & Sonic på besøg.
I maj 2008 kom både Basim, som vi kender fra X-Factor, og Hej-Matematik på besøg.
I september 2008 kom Sys Bjerre på besøg.
I oktober 2008 kom hele 3 på besøg; Johhny Deluxe, Haider og Jeppe Rapp.
I november 2008 kom Medina på besøg.
I december 2008 chattede IdaAida, Harris og Dúné.
I juni 2008 chattede Karen på Habbo.
I oktober 2009 kom Amy Diamond på besøg.
Og her i november 2009, kom Transistorene Mattias og Christine på besøg.

Nov
12
2009

Zerobyte takker af for denne gang

Zerobyte takker af for denne gang
MissZenobia kommer tilbage til Habbo

Denne artikel er blevet læst 111 gange!
Skrevet af  
Iceworld   [ Staff ] | 11-11-09 20:33
Det er ikke ret lang tid siden at vi fik meddelt at vores elskede Staff, MissZenobia tog en pause fra hotellet. Men, nu er hun kommet tilbage, og vi må desværre sige farvel til vores sikkerheds chef Zerobyte.

Farvel Zerobyte
Zerobyte har desværre valgt at forlade Habbo Hotel som vores højt elskede sikkerheds chef. Da GucciMama fik det afvide, ringede hun straks til MissZenobia, som befandt sig i Guatamala. GucciMama fik sig en overraskelse, da hun ringede og bad hende om at komme hjem, og hun faktisk sagde, at de var kommet så langt nede i Guatamala - at de godt kunne klare sig uden hendes hjælp.


Så Zerobyte forlader Habbo Hotel og MissZenobia kommer tilbage og overtager hans plads, som sikkerheds chef!

Afskeds fest til ære for ZeroByte
Staff holder en stor farvel-fest for Zerobyte torsdag den 26. november kl. 15-16. Staff håber at vi Habboer vil komme og være med til at ønske Zerobyte held og lykke i fremtiden. Zerobyte forlader Habbo Hotel engang i december, da han har fået tilbudt et mere spændende job, som han selvfølgelig har takket ja til. Så vi Habboer må blot give ham alt den held i fremtiden han kan få!
Da Zerobyte kom og sagde dette til GucciMama, kunne hun ikke lade vær med at få en lille tåre i øjenkrogen, og det er jo ikke svært at forstå, da han var en rigtig god sikkerheds chef. Det sidste han vil være med til, er Infobussen som kommer, 12. november!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antal besøgene

 
Panel title

© 2020 habbolabs

Antal besøg: 5657

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.31716418266296sekunder