GambrinusGildetsVenner - ThistedBryghus
3 Ale

3 Ale

Den gyldne, overgærede TB Ale balancerer på fornemmeste vis mellem det bitre og det søde - med brygmesterens favorithumler fra Slovenien, Tyskland og USA. Bitterstofindholdet er ca. det dobbelte i forhold til en pilsnerøl.
Fin mængde gulligt skum som er meget åbent og holder sig pænt. Ingen bundfald og klar øl som er rødlig. En midle duft af blomst/humle(svær at bedømme) og en midle duft af frugt og karamel.

Meget sød og meget bitter, hvilket jo er klart og der er en vis eftersmag og den har et kulsyreindhold som er middel og middel fylde. 6,1 sniger den sig op på og MA gav den 4-5, KN (under pres)4 og KB gav den 5, men jeg er også TB elsker/nyder

2 Triple

2 Triple

TB Triple er udviklet og fremstillet i samarbejde med Grauballe Bryghus. Den blev i maj 2006 kåret som den mest velsmagende pilsner på Danske Ølentusiasters Ølfestival i Valby Hallen og denne øl har navnet Triple, da der er tilsat tre slags malt, tre humler, brugt tre gæringer og er blevet fremstillet af tre brygmestre.

Den har en pæn mængde hvidt til gulligt skum som er mget åbent og holder sig pænt. Øllet er klar og ingen bundfald og har en gylden til rødlig farve. Der er en kraftig duft af humle, en anelse frugt duft og en ristede korn ed toner af karamel duft. Kraftig sødme og bitterhed og nogen eftesmag. Rolig kulsyreindhold med medium fylde. Den ligger på 5,1 %. MA gav den 4, KN gav den og KB gav den 5

Bedømt d 3-6 2011

1 Porse

1 Porse

ThistedBryghus har lavet en såkaldt 6´er serie som består af flg:

1 Porse som har lidt skum hvis farve er hvidt og delvis åbent, med nogen holdbarhed. Selve øllet er klart og ingen bundfald, har en gylden farve og jeg syntes en kraftig duft af humle og delvis kraftig frugt duft og en anelse korn, med en snert af ristet korn. Den har en medium sødme og en medium bitterhed, der klæder hinanden og der er nogen eftersmag. Rolig kulsyreindhold og pæn fylde. Den holder sig til 5,8% alkohol. MA gav den 6, KN gav den 5, KB gav den 6-7 og vi blev enige om den passer sig fint til Skt.Hans aften hvor der enten bliver spidstegt en pattegris eller et par hjemmegjorte bøffer så vil denne øl passe perfekt.

Bedømt d 3/6 2011

Humle

Humle


Humle som kommer fra Thisted bryghus (og så er jeg atter solgt) Den er selvfølgelig økologisk og har 5,8% at skrive hjem om.
Den holder et pænt lag hvidt og tæt skum, er klar og uden bundfald og har en let gylden farve, den er bare skøn at dufte til da den har en let duft af humle og en moderat duft af blomst (det er måske humlen der snyder lidt så den alt i alt "kun" dufter af humle, økologisk humle vel og mærke) Den overrasker, som thy pils altid har gjort mig, ved at have en del sødme og lidt bitterhed med nogen eftersmag. Kulsyren er næsten et kapitel for sig selv, da den danser som små livlige feer og fylder som skovtrolde. En aldeles fremragende pilsner som vil passe til, ja lige fra pizza til risotto med ostefondue og trøfler, altså en all-round pilsner, hvilket så absolut aldeles ikke gør den ringere,tværtimod.

Bedømt d. 11/2 2011

Økologisk Julefred

Økologisk Julefred

Økologisk Julefred fra Thisted bryggeri på 5,8%, med et "mellem" hvidt, fin poret skum. Den er helt klar og der er ingen bundfald. Har en rødlig farve. Der er en svag duft af humle og en duft af ristede korn og har en medium sød smag, med en anelse bitterhed og medium eftersmag. Mht. kulsyren så er den rimelig rolig og den har en god mudfylde. Den ville gå godt til en frokost/Brunch.

Bedømt d. 12/11 2010

 
Panel title

© 2018 gambrinus

Antal besøg: 99158

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3869149684906sekunder