GambrinusGildetsVenner - SvanekeBryghus
Svaneke Rød Jul

Svaneke Rød Jul

Svaneke Rød Jul har en styrke på 5,7 % er ufiltreret og har en pæn mængde gulligt og meget åbent skum med en del holdbarheds tid. Den er meget uklar og har en del bundfald,( hvilket ikke misklæder nogen af de Bornholmske øl, tværtimod, så giver det et flor indtryk af en robust øl, me det holder desværre ikke.)Den er rødlig og har en midle til kraftig duft af humle, frugt og korn og har en sødme og bitterhed der klæder hinanden og nogen eftersmag, og så formår de sgu at bombe den flad trods nogen livlig kulsyre og lidt mere fylde end de andre og desværre er den også så kedelig at den kan drikkes til citron måner, røde pølser med kartoffelsalat og måske rundt om et sct.hans bål. Kedelig og heller ikke i orden til prisen. Juleøl? Nej aldrig. ikke så flad.

Bedømt d. 25/03 2011

Aurum

Aurum

Aurum, ja her kan man jo godt huske det periodiske system og grundstof nr. 79 Au, Aurum= Guld.

Dette er også en ufiltreret øl med en styrke på 5,5 %, har meget hvidt fin poret skum som også holder sig et pænt stk tid. Den er uklar, meget lidt bundfald og har en gylden farve og duft af humle, frygt og korn. En midle sødme og meget lidt bitterhed og næsten ingen eftersmag og trods kulsyren her er lidt mere livlig så er der ingen fylde og flad, flad fornemmelse. Den er i orden i smagen men fandme ikke til prisen og den vil kunne gå til frokost, lidt kraftige oste, som f.eks. Bornzola, ja oste kan de lave på Bornholm, hvorfor så ikke øl?

Bedømt d. 25/03 2011

Gammeldags Pilsner

Gammeldags Pilsner

Gammeldags Pilsner, jamen det lyder så godt men er der nogen af os der kan huske hvordan en pilsner smagte i gamle dage? Nå, men den holder en styrke på 4,6 % altså en alm. pilsner styrke. Den har meget hvidt og tæt skum som også holder sig et pænt stk. tid og da denne også er ufiltreret er den uklar og der er lidt bundfald i. Den er flot gylden midle kraftig duft af humle, frugt og korn. Den har, overraskende, en midle sødme smag, med nogen bitterhed og nogen vedvarende eftersmag, men igen, flad og tam, hvad er det der mangler? Fylde, for søren fylde og igen en kedelig øl og slet ikke i orden til prisen. Vil kunne gå godt til lette anretninger og en sommer-jeg-klipper-hæk-øl da den ikke er tung.

Bedømt d. 25/03 2011

Double Brown Ale

Double Brown Ale

Double Brown Ale holder 5,7 5 er ufiltreret og har meget gulligt og tæt skum som dog hurtigt dør hen. Den er meget uklar og der er en pæn del bundfald. Der er en meget kraftig duft af humle og frugt og en blandning af ristet korn og karamel. Middel sødme og næsten ingen bitterhed og nogen eftersmag alt i alt som en øl skal være og så KA-BUM.... så dør det hele, flad fornemelse af en meget rolig kulsyre indhold og intet fylde, ja som om der sidder langtids ledig og kun ryster al kulsyren ud af deres øl, synd og skam. En øl til let anretninger og lidt grill mad.
FYLDE, for søren da også, kan vi få noget fylde i de her øl?

Bedømt d 25/03 2011

Catch 22 Black Lager

Catch 22 Black Lager

Catch 22 Black Lager (hm, gad vide om navnet er "tilfældigt" eller har noget at gøre med Josep Hellers roman af samme navn?)

Catch 22 Black Lager kommer fra Bryghuset Svaneke, er ufiltreret og har en styrke på 5,0%. Det er en undergæret lagerøl som har meget hvidt/gulligt fin poret skum som holder sig et pænt stk. tid. Øllet er meget uklar og der er meget bundfald. Farven er brun/sort og der en midle duft af både blomst, humle og frugt, og en typisk karamel duft. Den er sød uden dog at være for sød, har en fin balance mellem sødme og bitterhed og noget vedvarende eftersmag. Men, men her høre så alt op, da den virker meget doven og flad da der intet fylde er i den og som jeg mener så svare den lidt til vores ungdoms sex, noget der var godt men hurtigt overstået og glemt, så min bedømmelse er at den er kedelig, men lidt i orden pga. men ikke til prisen. Bornholm laver mange fantastiske produkter men ikke øl efter vores mening, der kunne de godt lægge sig lidt mere i selen. Denne øl kan kun bruges til hygge-snack, eller istedet for et glas rødvin.

Bedømt d 25/03 2011

 
Panel title

© 2018 gambrinus

Antal besøg: 99388

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36631298065186sekunder