GambrinusGildetsVenner - Links til sider om øl

Faster Ingrid, den kære og omsorgsfulde kvinde, har en nabo som åbenbart har en finger med i noget "Satans godt øl" og Faster Ingrid tænkte så på os stakler der går rundt hernede på det flade Lolland og sendte os en sms om vi skulle kigge ind på www.djaevlebryg.dk  og at deres bryg er på tilbud hos Super Best. Deres side og bryg ser herlig ud og vi glæder os til at smage det.   

 

10 November Anno 2011

Så skete det, mine herre og de damer der måtte læse disse sider, så skete der det at vort lokale mikrobryggeri www.krenkerupbryggeri.dk vandt, ikke mindre end Europamesterskabet i European Beer Star 2011 i Nürnberg ( Ja så får Nürnberg processen lige pludselig en anden betydning). Krenkerup Bryggeri fik guldprisen for den bedste, såkaldte røgøl.(Det lyder forkert på dansk) Nu er det jo ikke som når vi, GambrinusGildets medlemmer smager 4-7 forskellige øl og vurdere aftens vinder, nej det her er stort, mine venner ganske stort, Krenkerup Rauch Bier var blandt i alt 1113 øl fordelt på 39 lande og i 49 forskellige kategorier, så det var jo en øl der var oppe imod mange andre gode øl, så det er med en anelse stolthed at jeg på GambrinusGildets vegne siger Tillykke til både Constatin og Patrick.

Og her er den så, den berømte øl og jeg har selv smagt den og den er i følge min smag ganske udemærket, jeg kan huske at jeg sagde til min kære kone, Helledussedasse, det herlige liv, at den øl vil ikke vil komme langt, hos mig, da der ikke er så langt fra bord til mund hos mig. Prøv den, en lidt anderledes smagsoplevelse end en "alm." øl. I øvrigt vil den passe udemærket til julefrokoster. 

                                          rauch_f

 
Panel title

© 2018 gambrinus

Antal besøg: 99145

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,87312507629395sekunder