Frezh - Forside

.Træd ind i varmen..

.Ind i den varme by, første blik du vil få til byen er alle dens dyr og rige natur. Dit første indblik på folkene i byen vil være vidt forskellige mennesker, men de ligner almindelige mennesker, og så aligevel slet ikke.. Efter hånden som du udførsker den gamle by der lever på gamel dagens manere i små hytter og ingen form for elektronik.. Disse stærke mennesker, er både høje og lave, tykke og tynde.. Men ingen af dem har nogen skygge efter sig..Det er deres eneste kendetegn man kan se udvendigt, ellers kan de vise sig i vidt forskellige menneskelig-agtige skikkelser, de bær alle på et element hver som de kan hærske.. - Det er nemt at komme ind i byen - straks værer er det at komme ud igen.

____________________________________________________________

  • Dette er en RPG - side. ( RPG=Role play game), Den er helt gratis, ingen penge vil siden modtage da det er en gratis fornøjelse alle kan melde sig til.
  • Du skal lave dig en - eller flere personkarakteristik, som du skal leve dig ind i, - og styre som om det var dig selv der tænkte sådan og handlede sådan.
  • Læs mere under 'Rules'.
 
Panel title

© 2018 frezh

Antal besøg: 1201

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29876303672791sekunder