Familien Foged Højland - Projekt Baby
May
10
2012

Projekt Baby


·       Torsdag den 2. september 2010 kl. 11:30.

Vi var til den første undersøgelse.

Vi kommer ind til gynækologen Gitte og vi sidder og snakker lidt og hun spørger ind til forskellige ting der kan have grundlag for hvorfor vi er ufrivillig barnløse.

Vi bliver enige om begrund af at Heinz i forbindelse med arbejde har fået slået den ene kugle op og at den stadig sidder der kan være grundlag for at han ingen levne sædceller har. Jeg får besked på at ligge mig ind på briksen for at Gitte kan se om jeg har normale æggestokke, livmoder og slimhinde alt så perfekt ud der var intet at komme efter.

Heinz bliver sendt op på sygehuset samme dag for at få taget en blodprøve for at se om han har nogen køns sygdom så som HIV. Samt han får et bæger med hjem hvor han skal aflevere en sædprøve den efterfølgende torsdag altså torsdag den 9. september 2010 kl. 16:30.

Jeg skal op på sygehuset og have taget blodprøve 21 dage efter første blødnings dag i sidste blødningsperiode altså (havde den første dag den 22. august 2010) det vil sige jeg skulle have været det den 12. september 2010 men det er en søndag så skal der op den 13. september 2010. Skal igen den første blødningsdag i næste blødningsperiode.

 

·       Fredag den 10. september 2010 kl. 12:15.

Skal jeg op til lægen og ha taget en celleforandrings test.  Den får jeg svar på fredag den 17. september.

 

·       Har i dag den 13. september 2010.

Fået taget den første blodprøve hold op en vente tid der var på sygehuset sad der i stive 90 min og ventede. Men hvad gør man ikke for at få de værste prøve så vi kan komme i gang.

 

·       Den 16. september 2010.

Så fik vi svar på Heinz prøver. Heinz sædkvalitet er lig nul så vi bliver henvist til Brædstrup sygehus hvor Heinz skal aflevere sædprøve den 1. november 2010 og vi skal til forundersøgelse den 20. december 2010 med mindre at der er et afbud før. Det bliver så spændende.

 

·       Den 3. oktober 2010.

Jeg har i dag fået min menstruation og skal derfor ind på Vejle sygehus i morgen og ha taget de sidste blod prøver. Uha det bliver spændene.

Ja svarende på prøverne har ikke været de bedste. Ægløsning testen Jeg havde ikke ægløsning der.

Hepatitis B prøverne var heller ikke de bedste de er ret usikre men håber og tror ikke der er noget for hvor pokker skulle jeg da være blevet smittet fra?

Nu skal vi så vente 3 mdr. på nye prøver men der er ikke andet end at krydse finger.

 

·       Den 20. december 2010 kl. 13:00.

Så har vi været til forundersøgelse på Brædstrup fertilitets klinik Vi bliver enige om at få undersøgt om det er genetisk at Heinz ikke danner sædceller og der efter tage tingene derfra.

Så Heinz får taget nogen blodprøver som så skal sendes til dyrkning som vi vil få svar på ca. 2 mdr. her efter.

Jeg får også taget en blodprøve for at finde ud af hvad om der hold i frygten for hepatitis b.

 

·       Den 3. januar 2011.

Bliver jeg ringet op at de desværre er nød til at få en ny blodprøve af mig da glasset med mit blod desværre sprang i deres centrifuge på riget.

Så nu er det bare at vente.

Hader alt den vente tid.

 

·       Den 15. februar 2011.

Fik svar på blod prøverne nej hvor skønt der var intet at se i dem. Det var straks værre med Heinz de kunne se han havde et ekstra kromosom så vi skal til samtale ved lægen den 28. februar.

 

·       Den 28. februar 2011.

Vi kommer ind til lægen og snakker lidt frem og tilbage og fortæller at Heinz har Klinefelters syndrom som betyder at Heinz skal til at have mandlige Hormoner så han kan eksistere mange år endnu. Det skal vi så søge kroniker tilskud til da det ellers er en meget dyr affære.

Heinz er desværre også bære af cystisk fibrose hvilket gjorde at vi valgte at sige at vi vil have sæddonor i stedet for at tage risikoen ved et biologiske barn.

Så nu skal vi bare ha skrevet papir under og sendt ind til dem så vi kan finde ud af hvornår jeg har ægløsning og sådan…

Så vi er et skridt nærmere vores mirakel..

  

·       1.maj 2011.

Bliver vores læge på fertilitets klinik overflyttet som professor på Odense sygehus så vi skal have ny læge og det hele går lidt i stå ind til jeg ringer til lægen i juli og vi påbegynder igen undersøgelser men denne gang af mig.

Vi kommer ind til en samtale i juli om, om Heinz skal gennemgå en operation for at se om det kan give nogen sædceller men det takker vi nej tak til.

 

·       Mandag den 29. august 2011.

Da de scanner mig indvendig er det første de ser en cyste på 6x6 cm men den lader de være. Alt andet ser godt ud hvad de kan se på scanningen men bliver henvist til Horsens sygehus hvor de skal tjekke om der er passage i æggelederne.

Får taget nogen blodprøver og bliver så sendt hjem.


·       Tirsdag den 30. august 2011.

Om aftenen ringer jeg til lægen Finn Hald da jeg har en del smerter, tisser meget og har det i det hele taget underligt. Får en tid til kontrol onsdag morgen kl. 8:00.

 

·       Onsdag den 31. august 2011.

Vågner jeg kl. 4:30 og så ondt jeg ikke kan være nogen steder og ringer da til far tudbrølende og han beder mig selvfølgelig prøve at slappe af og få fat i Heinz som ligger inde i sin seng.

Heinz står op og alt er kaos jeg har nu så ondt at jeg ikke kan rette mig ud.

Vi bliver enige om at ringe til Finn Hald da han har som aftalt hvis det blev værre, Heinz og ham snakker lidt frem og tilbage og slutter af med at Finn lige vil ringe tilbage når han har fundet ud af noget hvilket han gør 5 min efter, hvilket føles som 30 min. Og jeg skal så haste indlægges på Horsens sygehus.

Far køre os til Horsens hvor jeg bliver kørt op på gynækologisk amb. I kørestol. Jeg bliver taget i mod af en super sød sygeplejerske der godt kan se det her gør nas.

Sidder lidt i venteværelset hvor jeg bliver kaldt ind til undersøgelse (scanning med scanner indvendig) denne undersøgelse ville jeg gerne have været for uden for det gør så hammer ondt at jeg bare tudbrøler ved bare at skulle ligge mig op på briksen for kunne ikke rette mig ud. Av av siger jeg bare. De får mig scannet og bliver hurtige enige om at jeg skal opereres hurtigst mulig. Kommer på operation stuen kl. 11:15 og de finder en cyste på 6x6 cm som har fået min æggestok til at dreje en halv gang om sig selv og lukket for blod til førelsen, hvilket har givet mig de stærke smerter.

Operation trækker lidt ud da den søde læge da lige tjekker passagen i mine æggeledere med det samme.

Jeg kommer så op på stuen igen og får noget at spise og ringer så til mor, far og Heinz for at sige at jeg er kommet op.

 

·       Torsdag den 1. september 2011.

Sygeplejersken tjekker om jeg har fået tømt blæren, men hun kan intet finde og skal tjekke mig hele dagen og må desværre ikke komme hjem før. Inden mor, far og Heinz når at komme op på sygehuset for at besøge mig igen og forhåbentlig tage mig med hjem, snakker jeg med lægen der fortæller at alt ser fint ud i mine æggeledere og spørger om jeg selv vil fortælle min fertilitets læge det eller om hun skulle gøre det, jeg blev så glad så selvfølgelig vil jeg da gerne selv fortælle ham det.

Går ned i forhallen og ringer til ham men kunne ikke få fat i ham til at starte på, han ringer tilbage men der havde jeg selvfølgelig lige en anden i røret så ringer tilbage til han hvor jeg endelig får fat på Finn, jeg fortæller ham de gode nyheder og kan virkelig mærke på ham at han bliver glad på vores vegne. Vi aftaler at de sender en tid når de får svarende fra sygehuset.

Jeg ringer rundt til alle dem jeg syntes skal have denne gode nyhed af vide minus min søster da jeg føler hun har rigeligt at se til og hun skal ikke bekymre sig mere end højst nødvendigt.

Herefter kommer mor, far og Heinz op til mig og vi går igen ned foran men jeg får det mere og mere skidt føler virkelig at jeg har feber.

Heinz følger mig op på stuen hvor jeg snakker med sygeplejersken og fortæller at jeg føler at jeg har feber. Sygeplejersken tjekker om jeg har feber kl. 19:00 og der har jeg 38,5 ikke vildt men lidt. Mor, far og Heinz tager hjem da jeg ikke er meget vær. SNØFT.

Kl. 21:30 har jeg 40,5 i feber også gå det stærkt jeg sveder vildt og får kolde klude på og der kommer en og tager en pokkers masse blod for at tjekke infektion tallet. Så kan jeg huske at jeg får 5 forskellige slags antibiotika hængt op på min drop stang og så kan jeg ikke rigtig huske mere fra den dag ud over at jeg sveder som pisket.

Sikke en fødselsdag for Heinz.

 

·       Fredag den 2. september 2011.

Er det kun far og Heinz der kommer forbi og jeg har det allerede bedre og vi sidder uden for og snakker, har fået af vide, at jeg først forhåbentlig kommer hjem i morgen lørdag.   De er der ganske kort for Heinz bror kim og nevø Mads og Randi kommer forbi da Kim og Randi skal til firma fest i Vejle og Heinz så skal passe Mads.

 

·       Lørdag den 3.septmber 2011.

Wee alt ser ud til jeg får lov til at komme hjem infektion tallet er faldet og jeg er begyndt at tisse rigeligt. Bliver udskrevet ved 11:30 tiden og pakker alle mine ting og er klar til at komme hjem så sætter mig uden for og venter på at Heinz, Kim og Mads kommer og henter mig. Bliver så dejligt at komme hjem trods smerter.

Fy for den en omgang

 

·       Lørdag den 10. september 2011.

Får jeg det længe ventede brev vi skal til møde den 21. september 2011, hold op hvor jeg glæder mig.

 

·       Onsdag den 21.september 2011.

Mors fødselsdag skal være på sygehuset kl. 13:45 er så spændt så har sommerfugle i maven.Vi kommer ind til Finn Hald far er med os som ekstra øre. Vi snakker lidt om hvad de fandt og at mine æggeledere bare var så flotte og rigtig flot passage. Vi snakker nu om behandlingen som er IUI med donor sæd. Og jeg får et skema og recept på medicinen og hvordan jeg skal tage det og hvor meget. Og vi kan starte ved min næste menstruation. Weeee er så glad

 

·       Fredag den 14. oktober 2011.

Min menstruation er startet så ringer til den der sen telefonsvare og indtaler den der besked man skal for at bestille tid hvor man så skal vente helt til mandag med at få af vide om vi kan starte. Det er så spændene og rent tortur at vente på.

 

·       Mandag den 17.oktober 2011 kl.12:05.

Bliver ringet op fra Brædstrup sygehus og vi må starte Yes det er så fedt. Vi skal til scaning af ægblære den 25.oktober glæder mig vildt.

 

·       Tirsdag den 25. oktober 2011. Slimhinden er 7,6mm men skal være 8 mm og ægblæren er 13,5mm men skal være mellem 16-18 mm så skal til scanning igen torsdag den 27. oktober og håber virkelig at de er vokset til den rette størrelse.

 

·       Torsdag den 27. oktober 2011.

Slimhinden er de 8 mm den skal være men æg blæren er kun på 17,8 mm så den mangler lige 0,2 mm til værre rette størrelse. Men jeg skal tage ægløsning sprøjten i morgen fradag den 28. oktober 2011 så har den fået et lille døgn mere til at få den rette størrelse og skal så insemineres søndag den 30.oktober 2011. det er vildt det allerede er nu.

 

·       Fredag den 28. oktober 2011 kl. 22.00.  

Er nede ved mor og far da jeg skal have ægløsningsprøjten nu og far skal give mig den da jeg ikke kan stikke mig selv…

 

·       Søndag den 30. oktober 2011 kl. 10:45.  

Er jeg i Brædstrup til den store dag jeg skal nemlig insemineres og læge Finn Hald har 4,8 millioner sædceller klar…

Jeg ligger mig op i den der gynækolog stol og skal nu insemineres det gør ikke ondt og det tager ikke mere end et par minutter. Efter insemination snakker vi så med sygeplejersken og vi skal tage graviditets test den 15.november 2011.(16  dage efter)

Vi får recepter med på medicin til næste forsøg hvis det ikke er lykkes denne gang.

Uhhh det er så spændene og er sikker på at vente tiden bliver meget meget lang.

 

·       Tirsdag den 15. november 2011.

Er den store test dag, tester svag positivt.

 

·       Onsdag den 16. november 2011.

Begynder jeg at bløde.

 

·       Torsdag den 17. november 2011.

Bløder jeg rimelig kraftigt og ringer derfor til læge Finn Hald som siger jeg skal kommer ind til HCG blodprøver dagen efter fredag den 18. november.

 

·       Fredag den 18. november 2011.

Er jeg så i Brædstrup og får taget blod prøven. Og viser sig der ikke er noget. Øv bøv en lorte dag. Samt fik beskeden at vi først kunne komme i gang med næste forsøg i det nye år da vi ramler ind i ferie.

 

·       Søndag den 22. januar 2012.

Min menstruation starter og ringer og indtaler besked på telefon på telefon svare i håb om at få en tid hvilket jeg får af vide i morgen.

 

·       Mandag 23. januar 2012.

De ringer fra Brædstrup at jeg gerne må starte på hormon piller på 3 dagen, hvilket vil sige fra tirsdag den 24. november 2012. Og skal så ind og ha scannet æg den 2. februar 2012 kl. 8:20.

 

·       Torsdag den 2. februar 2012.

Er til scanning og der er et stort æg på venstre æggestok på 12 mm og slimhinden er på de 8 mm. Der er masser af små æg på begge ægstokke. Skal til scanning igen på søndag den 5. februar.

 

·       Søndag den. 5. februar2012.

Er igen til scanning ægget på venstre æggestok er vokset til 18 mm og slimhinden er nu på 10 mm. Får tid til insemination tirsdag den 7. februar kl. 11:00.

 

·       Tirsdag den 7, februar 2012 kl.11:00.

Så er det tid til insemination og lægen står klar med 4 millioner sædceller. Skal teste den 22. februar uhhhhh det bliver spændene

 

·       Onsdag den 22. februar 2012.

Tester desværre negativ igen igen. Fuck hvor gør det ondt kan ikke beskrive min smerte for hvor ondt det gør at det heller ikke skulle være denne gang det lykkes…. Tud brøler

 

·       Torsdag den 23. februar 2012

Begynder jeg at bløde men ikke det vilde blod til at starte med som det plejer men smerterne er der…. Hmmm det træder til om eftermiddagen og jeg ringer til den forbistret telefonsvare for endnu engang at bestille tid…..

 

·       Fredag den 24. februar 2012.

De ringer fra fertilitets klinikken og vi må starte igen… Fuck hvor er jeg glad….. skal til scanning den 5. marts håber virkelig at 3 gang er lykkens gang…. Pleace lad det være det magter snart ikke flere nederlag….

 

·       Torsdag den 1. marts 2012 kl. 8:00.

Er til hypnose for at stoppe med at ryge… Slukker den sidste smøg kl. 7:46….

Håber virkelig det hjælper mig.

 

·       Mandag den 5.marts 2012.

Er til scanning alt er bare som det skal være og skal insemineres onsdag den 7.marts….. vildt et rygestop kan gøre så meget.

·       Onsdag den 7. marts 2012.

Lægen står klar med 10,5 millioner sædceller. Skal teste den 22. marts.

 

·       Torsdag den 22. marts 2012.

Testen er desværre endnu engang negativ men endnu ingen menstruation.

 

·       Fredag den 23. marts 2012.

Om aftenen begynder min menstruation.

 

·       Lørdag den 24. marts 2012.

Ringer jeg og bestiller tid.

 

·       Mandag den 26.marts 2012.

Får tid til den 4. april 2012 kl.13:00 til scanning af æg.

 

·       Onsdag den 4. april 2012.

Scanningen gik ikke alt for godt…. Har haft spontan ægløsning og lægen aflyste dette forsøg. Så næste gang skal jeg have anden medicin behandling. Øv bøv hvor er det da bare træls.

 
Panel title
Antal besøg: 27

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32141709327698sekunder