FaktaOmDarwin - Den berømte bog

4f910efabb4ca20042012.jpg

I 1859 blev en meget historisk bog udgivet, bogen var skrevet af Charles Robert Darwin. Bogen har en oprindelig og meget lang titel: "On the Origin of Species by Means of Natural Selection, or the Preservation of Favoured Races in the Struggle for Life" - Som så er forkortet en del og oversat til dansk, hvor den hedder: "Arternes oprindelse".

 

Bogen beskriver livets udvikling. Darwin var altså hele 20 år om at skrive hans helt egen bog om evolutionsteorien. Han var helt sikker på at der var mange der ville blive vrede. Darwin var sikker på, at det ville blive svært for ham at stå med sin bog om evolutionsteorien, overfor så mange mennesker som havde en helt anden tro, nemlig at gud havde skabt alting og intet var blevet ændret siden skabelsen.

Hans teori blev kristiseret en del, men han forsvarede bogen helt indtil sin død i 1882.

Og i idag ved vi, at Darwin selvfølgelig havde ret. Livet udvikler sig konstant, og det vil det blive ved med så længe jorden eksisterer. Bakterier, planter, dyr, mennesker og alle andre organismer er et resultat af mange millioner års evolution, og livets udvikling fortsætter.

 

Kilder:

BIOS - Gundbog B

 
Panel title
Antal besøg: 65

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32912397384644sekunder