FaktaOmDarwin - Darwins uddannelse

4f910e8ab516520042012.jpg

Darwin startede allerede som 16-årig, med at studere på universitetet. Han læste til læge, men kun fordi hans far ønskede det. Charles var ikke nok interesseret i lægevidenskaben, og måtte stoppe uddannelsen. Derefter blev han præst.

 

Darwin var meget interesseret i planter og dyr. Ham fulgte meget interesseret med i unvisningen i biologi, mens han studerede til præst. Dengang havde han en biologi lærer, som hed Henslow. Biologilæreren havde selv fået et tilbud om at rejse jorden rundt med et ekspeditionsskib, men han kunne ikke tage afsted. Det endte med at Darwin fik tilbuddet om at rejse jorden rundt med ekspeditionsskibet og han tog imod. - Der var bare ét problem... Han måtte ikke rejse for sin far. Darwins far, var ikke helt tilfreds. Robert var sur over at Darwin altid ville noget andet, end det han selv ville. Men heldigvis blev Robert overtalt, og Darwin tog på ekspidition.

 

Fra år 1831-1836 rejste Darwin verden rundt med skibet H.M.S. Beagle. Darwin skrev ugeblade om alle sine oplevelser. Og alle folkene hjemme fra England, hvor Darwin kom fra, læste hans beretninger med meget stor interesse.

 

Fra 1836-1859 gik Darwin igang med et stort projekt. Han begyndte at samle alle hans notater og ting fra rejsen. Han fik det hele ordnet og bearbejdet. Det endte med at han i 1859 udgav sin første og meget berømte bog.

 

Kilder:

BIOS - Grundbog B

 
Panel title
Antal besøg: 55

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49283409118652sekunder